Kellene valamit tenni, mikor átvernek egy idős embert?
Mi az átverés ebben? Hogy az illető azt mondta, ennyiért vállalja, és ebben egyeztek meg?
Lehet, hogy a szomszédai annyira nem segítenek, hogy nem volt más választása. Más kérdés, honnan van egy nyugdíjasnak havonta felesleges 300 ezre.
Az az átverés, hogy ő azt hiszi, hogy ez reális ár. Aki azt mondja neki, hogy túl sokat fizet bármiért is, azt verbálisan elkezdi inzultálni.
Amúgy közel 2 milliós nyugdíja van. Nem tudom mit csinált életében, senkinek sem mondta el.
"Nem tudom mit csinált életében, senkinek sem mondta el."
. Aki ilyen jól keresett, az biztosan nem ilyen hülye. Meg az is biztos, hogy egy égőt egyedül ki tud cserélni.
De amúgy persze hihető, hogy tudod, mennyi a nyugdíja, mennyit fizet a munkáért, csak azt nem, hogy mit dolgozott régen.
De egyébként a sztorit ott rontottad el, hogy jórészt olyan munkákért fizet az öreg, amit Te a szomszédjaként ingyen is megcsinálhatnál.
A kedves szomszédod egy szűk elit tagja ezek szerint: [link]
Ha párttitkár volt (ami valószínű magyarázat), én rohadtul nem sajnálnám.
De rendőrfőnökként sem lehetett teljesen tiszta múltja az előző rendszerben.
"Októberben közel 1,5 milliót fizetett 2 fickónak, akik megcsinálták a kerítését. 5-5 méter sima kerítés, középen egy eltolható görgős ajtó. 4 napot dolgoztak rajta összesen. Volt talán 100 ezer az anyag."
. Ahogyan én láttam hasonló munkát, ebben semmi kivetnivalót nem látok.
És abba belegondoltál, hogy
a. mások, veled ellentétben, ismerik a múltját, és nem hajlandóak olcsóbban dolgozni neki?
b. az, aki egy elnyomó rendszer fenntartásában működött közre, azt hidegen hagyja már, ha éppen őt verik át
c. esetleg (naívan feltételezve) lelkiismeret-furdalása van a múltja miatt, ezért könnyű szívvel fizet rá ezekre
d. egyszerűen csak ez a karma?
De egyébként akárhogy nézzük, az általad említett felújítások még mindig nem kirívóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!