Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan piszkálnak egyes...

Jogosan piszkálnak egyes diákok délutánonként amikor diákokkal tömött buszon utazok?

Figyelt kérdés
Állni van csak helyem rajta ők ülnek, megállok valahol és ha nézni merészelem valamelyiket akkor elkezd rajtam röhögni meg beszélni a barátaival hogy á ez engem bámul meg ilyenek, le is fényképeznek. Egyiknek amelyik le akart mondtam hogy ha lefényképezel feljelentelek, aztán azóta még ezen is röhögnek rendszeresen. Gyakran elkezdenek rólam beszélni egymással ha ott vagyok a közelükben. Rájuk se lehet lassan nézni. Amúgy egy 10 évvel vagyok idősebb náluk kb. és ennyi idősen diákok cseszegetnek napiszinten, elég kiborító
2023. febr. 15. 14:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha lefotóz, fotózd le te is, és röhögd ki.
2023. febr. 15. 17:23
 22/25 anonim ***** válasza:
47%
Én is diák vagyok és tanulókkal tömött buszon utazók mindig,de nálunk nincsen ilyen probléma pedig nem a legjobb suliba járok.Leülünk és leszállunk amikor kell.Aki így viselkedik a buszon az neveletlen.
2023. febr. 15. 23:18
 23/25 anonim ***** válasza:

Az az érdekes, hogy így fogalmaztad meg a kérdésedet. Hogy merült fel benned, hogy jogos, hogy piszkálnak? Adtál erre okot?

Ha nem adtál, akkor nem jogos.

Mi lenne, ha ilyenekkel vágnál vissza teljesen hideg hangon, hogy:

"Biztos, hogy velem van bajod, s nem csak tehetetlennek érzed magad egy másik problémád kapcsán?"

"Képzeld, ha nem léteznék, akkor nem lenne ilyen olcsó szórakozási lehetőséged. Nem vagy hálás nekem ezért?"

"Neked tényleg ennyire csekély a fantáziád, hogy csak ilyen silány kötözködésre futja. De majd gondolkodom, hogy tudnék segíteni rajtad!"

2023. febr. 16. 10:47
 24/25 anonim ***** válasza:

megállok valahol és ha nézni merészelem valamelyiket - mondjuk ne nézzél mást, nézz ki az ablakon pl.

Halálosan zavaró, amikor egy random ismeretlen csávó-nő a képembe bámul esetleg 20-25 percen keresztül.

Irritatív és igen, a 3-4. perx körül már én is beszólok neki hogy mit néz?

2023. febr. 16. 15:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát, ha sokáig nézel valakit a buszon, az pl. valóban lehet zavaró, tolakodó. Van valakid, vagy a diákokra/diáklányokra vágyakozol?
2023. febr. 16. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!