Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek, hogyan alakult 2023....

Kinek, hogyan alakult 2023. első másfél hónapja?

Figyelt kérdés
Mit vártok a közeljövőtől? (Február második fele és március pl.)

2023. febr. 15. 12:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az év eleje leltárral telt a munkahelyemen, amit a hátam közepére sem kívántam. Betévedt hozzánk az udvarba egy aranyos kiskutyus, amit sajnos nem tudtunk megtartani, azóta is nagyon sajnálom. Folyamatosan újítjuk a házat, de elég lassan haladunk vele. Majd jött a névnapom és a Valentin nap, amire nagyon aranyos meglepetéseket kaptam a férjemtől. Anyukám pedig sajnos elvesztette az állását emiatt most eléggé fáj a szívem.
2023. febr. 15. 19:26
 12/20 A kérdező kommentje:

9-es: biztosan találsz jobbat! :)

10-es: lesz majd jobb időszak is az életedben! Ne aggódj!

11-es: szintén minden jót kívánok!

2023. febr. 15. 20:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy ahogy az elmúlt 7 (de inkább 11) év, boldogtalanul, unalmasan, depressziósan, bezárkózva magamba. Már nem várok semmit csak a halálomat.
2023. febr. 16. 13:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Inkabb oldd meg az életed
2023. febr. 16. 13:33
 15/20 A kérdező kommentje:

13-as: ne szomorkodjál, biztosan lesz szebb időszakod! Privátban megvigasztaljalak?

14-es: ez is egy jó tanács! :)

2023. febr. 16. 14:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Vallalj tobb melot. Unatkozni se fogsz, ismerkedni is lehet es penzed is lesz
2023. febr. 16. 22:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát... valahol az átlagos és rossz között, az előbbi felé billenve.

Mentálisan végre sikerült összekaparnom magam, nyelvvizsga felé is szépen haladok, magamra is jobban odafigyelek. Szóval a január jól sikerült, egész produktív is voltam és az előző félévem zártam messze a legjobb átlaggal az egész egyetemi tanulmányaim során.

Aztán jött a február. A legjobb barátnőmnek tartott lány, már megint az utolsó pillanatban mondta le velem a találkozót, neten is hónapokat (3+) várok a válaszaira már egy jó ideje, és most elégeltem meg. Az egyetem és köztünk, diákok közt, rosszabb az infóáramlás, mint valaha. És a héten sikeredett lebetegednem is, a félév legelső hetén, úgyhogy kapásból van 1-1 hiányzásom 3 tárgyból (bár ebből kettő nem zavar különösebben, mert az egyiket szinte meg sem tartották, a másikat kellően dokumentálják, de a 3. eléggé bánt, mert nehéz tárgy, szigorú tanárral). Már szerencsére jobban vagyok, de még mindig nem teljesen jól. De legalább megpályáztam egy ösztöndíjat, amit szerencsére megnyertem.

Amit meg felettébb érdekesnek, és egyben szomorúnak is, láttam, hogy a közvetlen környezetemben, a hozzám legközelebb állóknak, szinte mind nehezek voltak az elmúlt hetek.

A közeljövőre viszont nincsenek nagy elvárásaim, terveim; de egy felettébb fontos dolgot égetően hamar el kell intéznem, mégpedig a gyakorlati helyem.

2023. febr. 16. 22:53
 18/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát! :)
2023. febr. 16. 23:00
 19/20 robetko ***** válasza:
A halált!
2023. febr. 21. 20:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom, kedves 19-es! Mi a baj? :(
2023. febr. 21. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!