Kinek, hogyan alakult 2023. első másfél hónapja?
Figyelt kérdés
Mit vártok a közeljövőtől? (Február második fele és március pl.)2023. febr. 15. 12:32
1/20 anonim válasza:
Unalmasan, szürkén, lassan telik. De nincs már messze a március, onnantól ha minden igaz jobbak lesznek a mindennapok, hisz jön a Mandalorian következő évada, jön a John Wick 4., jön az AMTS, és még talán az idő is jó lesz már végre...
2/20 anonim válasza:
Fogorvos, tetőjavítás. Várom a tavaszt.
3/20 A kérdező kommentje:
1-es: hét igen, még tél vége van. Lassan már több lesz a napsütés, hosszabbak a nappalok és rövidebbek az éjszakák.
2023. febr. 15. 12:38
4/20 A kérdező kommentje:
2-es: nekem csak a fogkövet kellett leszedni. Fura módon most nincs rossz fogam úgy látszik. Ilyen sem nagyon szokott előfordulni.
Nálunk is elkelne egy tetőfelújítás. Hát igen, a tavasz mindjárt itt van! :)
2023. febr. 15. 12:40
5/20 anonim válasza:
Sok a melo, de lega a penz is sok. Edzeni is jarok + kozbe haverokra is szanok idot igy a pihi nem tul sok. Bar ez kb mindig igy volt es sztem mindig is igy lesz
6/20 A kérdező kommentje:
5-ös: sok munka, sok pénz - jó esetben. Biztosan jót tesz a testedzés.
2023. febr. 15. 12:48
7/20 anonim válasza:
Jo sz.rul alakult eddig, de meg sem lepodok, mert a 2022 amilyen sz.rul vegzodott, 2023 legalabb ugyanugy folytatodott. Elvarasaim nem nagyon vannak mar.
8/20 A kérdező kommentje:
7-es: vigasztalódjál, biztosan lesz majd jobb időszakod is! :)
2023. febr. 15. 14:57
9/20 anonim válasza:
Felmondtam a k*cs*g munkahelyen, szoval jól
10/20 anonim válasza:
"Kinek, hogyan alakult 2023. első másfél hónapja?":
Eddig sajna ugyanúgy, mint ahogyan vártam: munka, elmozdulási lehetetlenség érzése egy rossz munkahelyről, az X+1. önéletrajz elküldése totál fölöslegesen, az emberi kapcsolatok 0-val egyenlővé tétele, mert én sem-más sem érdeklődik felőlem/én sem érdeklődöm másfelől...
"Mit vártok a közeljövőtől?":
Szeretném, ha ebből az állapotból egy jelentőségteljesebb elmozdulás várható lenne a közeljövőben. Bármi, csak innen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!