Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 28 évesen miért nem vagyok,...

28 évesen miért nem vagyok, már fiatal?

Figyelt kérdés

2023. febr. 11. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
Én is 28 vagyok, még bőven fiatalnak érzem magam. Erőm teljében vagyok, félmaratonokra, Balaton-átúszásra járok, meg veled ellentétben járok bulinzi a barátaimmal, ahol alkohol is bőven fogy, és ha iszok, akkor cigizek is (hétköznapokon, normális esetben nem dohányzom). Szerintem életmód meg mentalitásfüggő a dolog, a lakótársaim közül az egyik alig két évvel idősebb nálam, de ő teljesen öreges életmódot él, tévézik munka után, szabadnapjain se jár el sehova. Te is ilyen lehetsz? Csak vannak barátaid, akikkel eljárhatnál, ha nincsenek, akkor alakíts ki baráti köröket. Nem muszáj inni meg bulizni, járhattok túrázni, társasozhattok, tök mindegy, ami titeket boldoggá tesz, szívesen űzitek, azt csináljátok.
2023. febr. 11. 21:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Ház igen kissé magamnak való figura vagyok
2023. febr. 11. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem egy 28 éves még baromira fiatal. Mondom ezt én, 23 évesként.
2023. febr. 12. 01:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem már volt hogy 20 éves korom körül csokolomot köszöntek, de ez van, pedig most sem vagyok idős, pár nap múlva leszek 30 csak.
2023. febr. 12. 05:09
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. febr. 12. 07:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Még az jutott eszembe, hogy ha magadnakvaló vagy, ahogy írtad, akkor tuti vannak olyan hobbijaid, amivel elütöd az idődet. Pl. szerepjátékos, társasjátékos körbe nem járnál szívesen, vagy esetleg emberek, akikkel tudsz úgy játszani számítógépes játékokat, hogy el se kell menni otthonról, csak közben hanghívással közös szerveren játszotok egy időpontban?

Egy természetjáró kerületi csoportban benne vagyok, időnként megyek velük szervezett túrákra, sok magányos fiatal jön. Szóval aki akar, az itt fixen tud barátkozni.

2023. febr. 12. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!