Csak szerintem mélyül a gazdagok és szegények közötti szakadék?
Az új technológia szinte megfizethetetlen az átlag ember számára. Vagy csak én gondolom így? 20 milliárdos lakások, bizonyos elektromos autók, stb.
Olyan mintha az elmúlt időszakban technológiai fejlődés csak és kizárólag ezeket az embereket célozná meg.
Valós lehet a 2030-ra jósolt új világrend? Én arra következtetek hogy lesznek majd akik baromi jól élnek, és lesznek a szolgálóik. Csak egy kicsit nyíltabban kimondva, mint jelenleg.
Szerintem egy szimpla egyetemet végzett ember sem keres annyit, hogy milliárdokat tudjon félretenni. Egyébként itt a lakás, amiről szó esett: [link]
Pontosabban annak a WC-je.
Annyiban javítanám amit írtam, hogy “csak” 200 millió, nem milliárd.
11, ok, de a kijelentés, hogy az átlag ember nem tud házat venni, az nem a 200 millás villáknál kezdődik.
Mintha azt mondanám, hogy szegény vagyok, mert nincs Ferrarim. A kettő között azért elég nagy különbség van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!