Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zavar más embereket,ha...

Miért zavar más embereket,ha arra költöm a pénzemet,amire akarom?

Figyelt kérdés

Múltkor vettem egy drágább cipőt,mert úgy voltam vele,hogy talán egy drágább tartósabb lesz,mint mondjuk egy kínai.

Pár kollégám már egyből megszólt,hogy miért nem költöm másra a pénzem?

Ezzel még nem is lenne nagy probléma,de van pár tetoválásom és piercingem,viszont szeretnék többet.

Amikor meglátták a tetoválásaimat,akkor ismét elkezdtek piszkálni.

Hogy:Miért kell neked ilyen drága cuccokba járni? Minek neked ennyi tetoválás? Csak pazarlod a pénzed ezekre a szrokra.

Miért zavarja a másikat,ha arra költ az ember,amire szeretne?

Nem provokálni szeretnék másokat,csak egyszerűen nem értem. Nekem nincs kocsim,nem bulizok,nincs káros szenvedélyem. Ezért nem értem a problémát..

2023. febr. 11. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól figyelj.

Akkor leszel igazán boldog, ha úgy éled az életed, ahogy akarod.

Ne foglalkozz mások véleményével, ne akarj mindig megfelelni, felesleges. Ugyan ezt az utat végigjártam, és igazolom azt amit fentebb írtam.

Röviden ennyi.

2023. febr. 11. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert a saját életüket rendben gondolják és nem tudnak mit kezdeni az energiáikkal!
2023. febr. 11. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A magyar szeret a másikkal foglalkozni: ne törődj vele.
2023. febr. 11. 12:25
 4/7 Psycho ***** válasza:

Te SOSEM ítéltél el senkit a döntései, cselekedetei miatt? SOSEM volt még olyan, hogy felróttad valakinek, hogy amit csinált, az hülyeség?

Kizárt, hogy "nem" erre a válasz.

Akkor viszont gondold át, miért cselekedtél úgy, ott, abban a szituációban! Meg is kapod akkor a választ a kérdésedre, hisz nyilván az ismerőseid is ugyanezen cipőben jártak.

Félreértés ne essék, nem védeni akarom őket. Csak egy kis "mentális nézőpontváltással" szeretnélek hozzásegíteni a válaszhoz, amit keresel. Ilyen az ember, főleg a magyar.

2023. febr. 11. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Magasról le kell tojni más emberek véleményét. Ha rövid a hajad, 10 emberből 5-nek tetszeni fog, másik 5-nek meg nem. Ha megnöveszted, akkor is ez az arány marad, csak a két csoport véleménye helyet cserél. Akiknek tetszettél rövid hajjal, azok fognak megszólni, akiknek nem tetszettél úgy, azoknek meg most fogsz. Remélem sikerült rávilágítanom, hogy miért nem mások kedve szerint kell élni, hanem a saját kedvünk szerint.
2023. febr. 11. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor találok valamit a másikban, amire visszaszólhatok. Pl. igen, telik rá, mert nem dohányzom. Igen, tudod, amit meg tudnál spórolni, ha tömegközlekedésre váltanál... Ja, persze, én nem rendelek, magamnak főzöm az összes kajám, így sokkal olcsóbb, a maradékból meg kijön mindez.

Mindenkinek, minden egyes embernek van egy gyenge pontja (nekem is), valami, amire költ, pedig nem lenne muszáj. Ha téged kihívnak azért, hogy miért csináltattál piercinget, vond kérdőre a kollégád, hogy miért vesz minden reggel reggelit a pékségben, mikor otthon is megcsinálhatná. Vagy minek jár autóval, mikor járhatna biciklivel is. Minek iszik minden hétvégén, stb. Tűz ellen tűzzel.

2023. febr. 11. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert látják, hogy van pénzed és magadra költöd, hogy magadat tedd boldoggá, miközben ők meg minden fillért számolgatnak, boldogtalanok, otthon a visitozó neveletlen kölykeik várják őket, nem boldogok. Ezért. Ja hát meg eleve jó magyar szokás a dögöljön meg a szomszéd tehene is.
2023. febr. 11. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!