Van közületek olyan, aki naponta többszáz kilométert ingázik a munkahelye és a lakhelye között?
Kétlem, hogy ilyen létezik.
Mondjuk, ha stewardess vagy pilóta valaki, az okés. Illetve a vonaton a kalauzok is ingáznak.
Kérdező!
Ne hari, de én nem hiszem, hogy létezik olyan épeszű ember, aki naponta!! többszáz!!! kilométer ingázna... és szerintem te se vállalj ilyet!
Én anno naponta össz. 2 órát utaztam a melóhelyre, de már az is kikészített és a 12 órás műszak + 2 órás zötykölődés után már csak sírni tudtam.
Ez nem élet!
Ne csináld!
Voltak munkatarsaim akik 120 kilometert utaztak, egyik heten egyik kocsija, masik heten mas vezetett.
Nekem korabban 6 km volt, most 37, ugy erzem mintha kimennek a galaxisbol...
Több munkatársam jár be a Dunakanyarból. Vác, Kismaros. Projekttől függően az napi 100-150 km távolság összesen. Inkább az idő ami kérdés, mert be tud állni a forgalom. Én biztosan nem csinálnám a helyükben.
Mondjuk benzin költségben sem mindegy, hogy 100+ ezer, akkor már inkább egy albérlet és megspórolt idő.
Az én munkahelyem 200 kmre van, 99%-ban home officeban dolgozom. Ha be kell menni vonattal megyek, odavissza 7000 ft. A gázolaj kb 25000 ft, ebből max 11000 Ft-ot térít a munkáltató. Megéri?
Ráadásul a vonaton még dolgozni is tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!