Mi a véleményetek az olyan emberekről akivel naponta vagy 20x találkoztok és mindig köszön?
Sokszor kicsit fura és akár jó értelemben "bolond" emberekre jellemző szerintem ez. Én kedvelem az ilyen embereket. Sokkal inkább, mint azokat, akik legtöbbször képtelenek köszönni, hiába ők érkeznek meg mondjuk valahová, mert például pozíciójukból adódóan valószínűleg elvárják, hogy nekik köszönjenek először (az ilyenekkel szoktunk így aztán rendszeresen nem köszönni egymásnak, mert én meg ilyenkor nem a pozícióját látom, hanem hogy egy tahó paraszt).
Tehát inkább 20x, mint egyszer sem.
Legalább nem olyan bunkók, mint azok az emberek, akikkel szintén hússzor találkozom egy nap, vagy egész nap egy irodában ülünk, és még vissza sem köszönnek reggel, csak úgy néznek rám, mint Káin az Istenre.
F
Persze inkább köszönjön sokszor mint egyszer se.
Annál minden jobb :D
Elkerülném.
Egy sokkolégás munkahelyen nyilván előfordul, hogy köszönök napi többször, mert esetleg elfelejtem, hogy már lerendeztük, de aki kényszeresen köszönget és 20x ott már valami gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!