Külföldön élő magyarok! Ti is le szoktatok tagadni a magyarságotok? Ti is utláljátok már az egész országot, az összes Magyart?
Annyira kellemetlenül néznek a magyarokra, mint a leprásokra. Mindez hála a magyaroknak és a kormánynak.
Én inkább letagadom, de ha nem tudom letagadni, akkor minden rossznak elmondom az országot és az embereket, mert már nem tartom magam magyarnak.
Külföldön élő magyarok, ti hogy birkóztok meg a Magyar gyűlölettel?
Amerikaban azt sem tudjak hol van Magyarorszag. Nem is szoktak kerdezni hogy honnan jottem, de aki megkerdezi altalaban az sem tudja hogy hol van Hungary.
Nagy kulonbseg Magyarorszag es Amerika kozt hogy egy amerikai akkkor is buszke es nem tagadja le hogy o amerikai ha utalja a kormanyt vagy az aktualis politikai helyzetet. Akkor sem szidja amerikat ha hajlektalan, nem talal munkat.
Magyarorszagon meg sok magyar szidja a masik magyart, a magyarsagot es szerintuk kulfoldon minden jobb. Ezert is tart az orszag ott ahol. Az ilyen utalatos emberek szavazzak meg orbant 4 evente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!