Tudnátok nekem tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban, akiben a legjobban bíztam benne és szerelmes lettem belé, de miután észrevettem, hogy a legbunkóbb fiúba szerelmes, így nagyon összetrörtem. Valaki egy jó segítséget? Előre köszi2023. febr. 8. 16:57
1/10 anonim válasza:
Dőlj hátra és nézd végig, ahogy a lány megérti mi történik ha egy bunkó hülyével akar járni.
Miután pofára esik, már mindjárt jobban fogja becsülni a normális srácokat. Ekkor lépj újra színre.
2/10 anonim válasza:
Ez nem fog tetszeni de majd kinövöd, meg ő is.
Mit tudsz csinálni? Kb semmit. Ha tényleg szerelmes akkor majd elmúlik, ha pedig nem az és talán látsz esélyt akkor hívd el randira. ( gondolom ez a fő problémád, hogy nem beléd szerelmes)
4/10 anonim válasza:
Ne törődj vele, ennyit érnek a mai lányok, láthatod. Normális srác úgysem kellene neki. Esetleg alázd meg ha tudod valahogy a többiek előtt.
5/10 anonim válasza:
Ez van , ha te szolga málé érzelgős kölök vagy esetleg ronda akkor esélyed sem lesz . A kemény és menőzőek sikeresek csajoknál , a stréber agyon tanult nem . A bolond idióta szerencsétlen ronda a másik véglet az sem .
6/10 anonim válasza:
#5 Röviden senki, csak a gazdag jóképű és nagy pofájú majmok.
7/10 anonim válasza:
6@ Pontosan , a sikeres stréberek maximum díszként vesznek dögös macákat kirakatba , de kapcsolatban is maradnak papucsok. Az agresszió szexualisan vonzó , a romantika az együgyű emberek szüksége a többinek átlátszó hazudozás . A nők szeretnek anyáskodni a sitteseken , ezeket akarják jóvá engedelmessé nevelni, málékat nem kell mert azokon nincs mit .
8/10 anonim válasza:
Mivan srácok, vége a műszaknak az incelgyárban?
9/10 anonim válasza:
8# Te csak tudod ott nyomod végtelen !
10/10 anonim válasza:
9, najah, persze, mindenképp:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!