Miért került el szerintetek? Egyáltalán, elkerült vagy csak szimplán kiestünk egymás látóteréből szerintetek? 20as/N
Az történt, hogy nemrég voltam egy kiállításon egy (fiú) baráttal. A kiállítás az egyik tanáromé volt, de nem gondoltam, hogy az osztálytársak közül bárki is eljönne. Aztán megláttam az egyik fiú osztálytársamat (oldalról), ahogy megérkezik, gondolkoztam is, hogy odamenjek-e neki köszönni vagy sem, de nem tudtam, hogy egyedül van-e, vagy neki is van társasága, így annyiban hagytam, hátha egymásba botlunk még az est folyamán és adódik alkalom az üdvözlésre. A furcsa az volt ebben, hogy a barátommal még vagy 2szer körbejártuk a kiállítást, de az osztálytársamat mintha a föld nyelte volna el. Másnap a suliban direkt nem kérdeztem rá, mert nem tudom, ő észrevett-e egyáltalán, mindenesetre elég furán jött ez ki nekem. 😂 Ha feltesszük, hogy szándékosan került el: akkor ennyire utál szerintetek? Vagy szimplán nem vett észre? De akkor miért nem láttam többet? :D Nem volt túl nagy a helyiség és bár sokan voltunk, tömegnek nem nevezném és ő amúgyis kilóg, mert elég magas és nehéz lett volna nem észrevenni...
A konkrét kérdésem az az lenne igazából, hogyha valahol megláttok egy ismerős arcot, mindenképp üdvözlitek vagy sem? Vagy ez mitől függ nálatok?
Szerintem csak nem vett észre, nem kell túlgondolni.
A kérdésedre válaszolva, ha csak random szaktárs, vagy valaki, akit csak látásból ismerek, és meglátom, akkor köszönök neki, ha ő is észrevesz. Ha el van foglalva, vagy nem figyel, nem erőltetem. Igazából, mivel nem lényeges személyről van szó, nem foglalkozom vele tovább.
Csak akkor mennék oda beszélgetni vele, ha barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!