Mit tegyek, ha nem merek elköteleződni, mert kontroll kényszerem van az életem felett?
Nem gondolom, hogy pszichológusra lenne szükség.
Hálás lennék, ha esetleg valaki olyan is válaszolna, aki járt hasonló cipőben!
írd már meg légyszi, hogy mit szeretnél hallani mert eddig csak a bajod volt mások véleményével.
Eskü le fogom írni neked, aztán hátha megnyugszol.
4, hát pedig pszichés problémákra a pszichológus a megoldás. De te tudod.
A te problémád nem az, hogy nem tudsz elköteleződni mert kontrollmániás vagy... hanem az, hogy kontrollmániás vagy. Ezzel kell kezdeni valamit, nem pedig megoldani, hogy ennek ellenére működjön az életed.
Szóval szerinted mi hitetné el veled permanensen, hogy nem muszáj mindig a kezedben tartanod a zirányítást?
És ki kötelez arra hogy elköteleződjél? Élj úgy ahogy eddig!
Vagy valaki sarokba szorított? :)
7, magyarul nem bánnád, ha nincs a kezedben az irányítás, ha a dolgo úgy alakulnának ahogy te akarod:DD
Nah, hát pont ezért mondtam, hogy pszichológusnak kéne segítenie. Mert magadtól esélyed sincs ezt feloldani.
Nekem volt kontrollmániás párom. Állandóan megkért erre-arra, amivle önmagában nem lett volna gond, de sosem volt jó az ahogy csináltam, úgyhogy kb az volt, hogy megkért valamire és közben elkezdett instruálni hogyan csináljam. Mondom ennyi erővel akkor miért nem cisnálod te, minek kellek én, ha úgyis csak az a jó ahogy te cisnálod? Nah, ezek szerint nem is szeretem, ha még meg sem kérhet valamire. :D
Ráadásul a kontrollba az is beletartozik, hogy tudnia kell mikor és hol vagyok, és kivel és mit cisnálok.
Mondanom sem kell, hamar megköszöntem az együtt töltött időt és továbbálltam. Az ilyen nem alkalmas egy kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatra. Legalábbis így nem.
Szóval menj, nugodtan kérd szaki segítségét, nincs abban semmi szégyen, ha olyanhoz fordulsz aki ért is hozzá, nem pedig a gyüttment gyakorisoktól vagy a tudatlan önképzéstől várod a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!