Történt már valakivel olyan hogy összekaptatok egy idegennel, aki megvert vagy megalázott, megszégyenített?
Tehát nem csak beszólt hanem tetlegességig fajúlt az eset.
Velem ez történt és nem tudom hogyan dolgozzam fel.
Lelkileg teljesen oda vagyok még most is, mai napig ha visszagondolok kínosan éreztem magam.
20f
Fura a story. Kinevetted, oké, majd írod: "hozzáteszem nem csak én, de én voltam a legközelebb hozzá" Amikor emberünk rád támadt, többiek nem álltak melléd, nem védtek meg?
Ha nem, akkor itt a másik, amit nem értek: "Én vékony és fiatalabb voltam, ő sokkal erősebb, testesebb és idősebb is".
Ne haragudj, nem ellened vagyok, de honnan vetted a bátorságot szinte egyedül (értsd: nem állt senki melletted), h ezt az erősebb, testesebb, idősebb csávót kiröhögd?!
Mi, ha srácokkal együtt mentünk bárhová, mindig élt a "mindenki a saját felelősségére szóljon be" szabály, de sose, még hasonló sem történt egyikünkkel se!
Kérdésedre válaszolva sajnálatos, ami veled történt, de tedd túl magad rajta, nem ok a szomorúságra. Ja, kezdjél el gyúrni, esetleg vmi önvédelmi sportot tanulni és legközelebb csak óvatosan a beszólásokkal (addig is, míg nem tudod megvédeni magad és nincs ki kiálljon melletted)!
Kérdezö te egy lúzer vagy, és megérdemelted. A 10nek igaza van, sajnáltatod magad, de saját magadnak köszönheted. A mai tinik elképesztő pimaszok és szemtelenek (tisztelet a kivételnek), gondolom te is ilyen lehetsz ha nálad "magasabb súlycsoportal" így viselkedsz, még ha szerinted "ciki" is valami. Akkor hogyan bánsz a veled hasonlókkal vagy kisebbekkel?
Azon nem gondolkodtál el hogy nem véletlenül nem álltak melléd az emberek?
A pasas helyében én biztos adtam volna neked még két nyaklevest is.
Remélem főtt a fejed mint a rák,
és úgy pörén mentél haza is.
Említetted hogy szégyenlős vagy illetve boxert hordasz a strandon gatya alatt, ilyet a szűz kisfiúk csinálnak, ideje lenne felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!