Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Történt már valakivel olyan...

Történt már valakivel olyan hogy összekaptatok egy idegennel, aki megvert vagy megalázott, megszégyenített?

Figyelt kérdés

Tehát nem csak beszólt hanem tetlegességig fajúlt az eset.

Velem ez történt és nem tudom hogyan dolgozzam fel.

Lelkileg teljesen oda vagyok még most is, mai napig ha visszagondolok kínosan éreztem magam.

20f

2023. febr. 3. 13:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10-es részben igazad is van, de a mentségemre szólva, írtam hogy nem én voltam az egyetlen. Azért nevettem ki mert fecskét hordott. Én sokkal durvábnak tartom hogy miért nem kapott el olyat valakit aki egy súlycsoport, miért a vékonyabbat, gyengébbet kell megleckéztetni?
2023. febr. 3. 16:29
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
Nem nudista strand volt? Ott le kell vetkőzni.
2023. febr. 3. 16:45
 13/26 anonim ***** válasza:
39%
10: Attól hogy kinevették még nem lesz kevésbé gáz az sem amit a pasas csinált.
2023. febr. 3. 17:23
 14/26 anonim ***** válasza:
26%
9- egyértelmű. ezen miért csodálkozol?
2023. febr. 3. 18:54
 15/26 A kérdező kommentje:
13: szerintem is túlzó volt amit csinált. Azt nem értem odemehetett volna máshoz is amikor többen nevettek. Igaz a kinevetés volt a kiváltó ok egy szócsatának, ahol én véletlen le b*ziztam. Ezért csinálta.
2023. febr. 3. 20:32
 16/26 anonim ***** válasza:
27%
Ezt a szar kamut.
2023. febr. 4. 03:19
 17/26 anonim ***** válasza:
68%

Fura a story. Kinevetted, oké, majd írod: "hozzáteszem nem csak én, de én voltam a legközelebb hozzá" Amikor emberünk rád támadt, többiek nem álltak melléd, nem védtek meg?

Ha nem, akkor itt a másik, amit nem értek: "Én vékony és fiatalabb voltam, ő sokkal erősebb, testesebb és idősebb is".

Ne haragudj, nem ellened vagyok, de honnan vetted a bátorságot szinte egyedül (értsd: nem állt senki melletted), h ezt az erősebb, testesebb, idősebb csávót kiröhögd?!

Mi, ha srácokkal együtt mentünk bárhová, mindig élt a "mindenki a saját felelősségére szóljon be" szabály, de sose, még hasonló sem történt egyikünkkel se!

Kérdésedre válaszolva sajnálatos, ami veled történt, de tedd túl magad rajta, nem ok a szomorúságra. Ja, kezdjél el gyúrni, esetleg vmi önvédelmi sportot tanulni és legközelebb csak óvatosan a beszólásokkal (addig is, míg nem tudod megvédeni magad és nincs ki kiálljon melletted)!

2023. febr. 4. 12:26
 18/26 A kérdező kommentje:
17: igaz nem voltam egyedül, de nem a barátaimmal, hanem egy 17 éves csajjal voltam, viszont egyedül sétáltam a büfé felé. Amikor ő vette le a törülközőt a derekáról, nem bírtam megállni hogy ne mosolyogjak/nevessek, mert szerintem ultra ciki manapság egy ilyen fürdőgatya. Ahogy én láttam mögötte, meg mellette is mosolyogtak páran, én vele szemben voltam, engem látott meg, és én voltam a legközelebb hozzá. Beszólt nekem én erre gondoltam valamit, ami véletlen kicsúszott a számon. Hiába mondtam neki hogy nem úgy gondoltam, az már nem segített. Gondolhatod hogy nem szokásom kötekedni főleg egy magasabb súlycsoportal.
2023. febr. 4. 14:52
 19/26 anonim ***** válasza:
81%
Jó lecke volt ez, kérdező. Legközelebb kétszer gondold meg kinek mit mondasz!
2023. febr. 4. 16:14
 20/26 anonim ***** válasza:
90%

Kérdezö te egy lúzer vagy, és megérdemelted. A 10nek igaza van, sajnáltatod magad, de saját magadnak köszönheted. A mai tinik elképesztő pimaszok és szemtelenek (tisztelet a kivételnek), gondolom te is ilyen lehetsz ha nálad "magasabb súlycsoportal" így viselkedsz, még ha szerinted "ciki" is valami. Akkor hogyan bánsz a veled hasonlókkal vagy kisebbekkel?

Azon nem gondolkodtál el hogy nem véletlenül nem álltak melléd az emberek?

A pasas helyében én biztos adtam volna neked még két nyaklevest is.

Remélem főtt a fejed mint a rák,

és úgy pörén mentél haza is.

Említetted hogy szégyenlős vagy illetve boxert hordasz a strandon gatya alatt, ilyet a szűz kisfiúk csinálnak, ideje lenne felnőni.

2023. febr. 5. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!