Fiúk, nektek melyik hajszín tetszik jobban lányoknál?
Figyelt kérdés
Ha van olyan amit nem írtam a szavazásba de neked tetszik akkor nyugodtan leírhatod.2023. febr. 1. 06:10
A kérdező szavazást indított:
Barna
Szőke
Fekete
Vörös
Szőkés barna
Barnás szőke
36 szavazat
1/12 anonim válasza:
Az arc kinézetétől, a bőr színétől is függ ez, nem beszélve a szemszínről is: egy fekete haj-kék szem szép pl.
3/12 anonim válasza:
Pár embernek van, hogy kifejezetten tetszenek pl a vörös szeplős csajok, de alapvetően tényleg attól függ, hogy mi illik a lány személyiségéhez és arcához
6/12 anonim válasza:
Én ugyan beírtam a szőkét, de nem ezen múlik a dolog.
7/12 anonim válasza:
Nekem tetszett fekete, barna, kék, szőke, fehér, szürke is. A stilustol fugg, es hogy mennyire illlik hozza.
Szoval nem ezen mulik
8/12 anonim válasza:
Természetes, ami nincs festve, és ami nem egérszürke. Azon túl minden árnyalat szép.
9/12 anonim válasza:
+1 szavazat a kék hajra. Minden árnyalatát imádom, de ez a nagy kedvenc:
A pasztell rózsaszínt is szeretem, szerintem az alapból aranyos stílusú lányoknak nagyon jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!