Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért gondolják egyes férfiak...

Miért gondolják egyes férfiak úgy, hogy teljesen normális úgy hivatkozni a nőkre hogy “dugható”?

Figyelt kérdés
Csak szerintem gyomorforgató ez? Hogy nem elég, hogy így hivatkoznak a nőkre, még kényszert is éreznek arra hogy minden új nőt akit látnak, csoportosítsanak hogy “dugná” vagy “nem dugná”….nyilván, tisztelet a kivételnek, de aki így beszél a nőkről, mit érez?
2023. jan. 31. 10:57
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
93%

Szerintem alapvetően a van cerkajuk biológiailag és ez által tudnak szexuálisan érvényesülni, na ugye ki milyen módon, persze az már más téma.

Más téren kanyarban sincsenek, nem tudnak érdemben megnyilvanulni mert satu mindegyik, egoista aki így viselkedik, vagy legalábbis a saját lelkibeteg falkájában alfa akar lenni, én szerintem (és ezt volt haverok alapján tudom) semmihez lövésük nincs ami a nőket érinti, de így legalább maguk között nagy jampinak tűnnek.

De valójában ártalmatlanok, mint a kis tacskók :D

Engem férfi ként is zavar ha valaki ettől érzi menőnek magát, de kinek mi

Üdv.:AK

2023. jan. 31. 11:40
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes,amit mondasz #8, nőként teljesen egyetértek veled, hogy a nők is tudnak nagyon szemetek lenni. Sőt, néha még túl is tesznek a férfiakon. Nem egy olyat láttam, hogy normális közeledést úgy reagáltak le, hogy a srác önbecsülése konkrétan lenullázódott .

Viszont ezzel a "hát ez ilyen pasi viselkedéssel" mintha normalizálnád a jelenséget. Olyan ez, mint "a férfiak már csak ilyenek" és bele kéne törődni. Pedig változtatni nem lenne nehéz. Még mindig jellemző a kettős mérce, hogy ha egy nő mondja egy férfira, hogy "aláfeküdnék", az alpári és közönséges. De ha egy férfi mondja egy nőre, hogy "dugható" és társai,az még tök oké. Órákat lehetne ezekről beszélni.

2023. jan. 31. 11:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, érdekes hozzászólások jöttek 😊
2023. jan. 31. 11:44
 14/25 anonim ***** válasza:
91%

12-es, ezen változtatni könnyű lenne? Legalább annyira lenne könnyű, mint kezek nélkül egy agyátültetés.

Ez már több mint 20-30 éve így van, változni nem igen lehet rajta. Mindenhol vannak ilyen közegek, max. valahol elnyomják, de egy jó hátsó láttán akkor is össze kacsintanak majd némán. Ami szavak nélkül, de ugyan azt jelenti.

Minden pasiban benne van ez, hogy hú, ezt nagyon… de a kulturáltak ennek nem adnak hangot, míg az egyszerű faékek világgá kürtölik.

A nőkben is megvan ez, csak finomabban körülírva.

Ezt beszüntetni nem lehet, annyit tehetsz, hogy a saját gyerekednek elmagyarázod, hogy a nőknek bókolni szokás, ha tetszik valamelyik, nem ilyen szavakkal értékelni őket.

2023. jan. 31. 11:52
 15/25 Metionin ***** válasza:
71%
Akik így gondolkodnak, azoktól ne várj sokat, megrekedtek a 14-15 éves szinten, amikor még menő a csajok pontozása meg osztályozása. Az értelmesebbek kinövik, csak sajnos marad épp elég, aki nem. Egy időben engem is zavart, hogy bizonyos férfiak szimpla húsdarabként kezelnek és úgy nyilatkoznak rólam hangosan az utcán is vagy akárhol, mintha egy járkáló segg lennék meg egy lyuk. De már elengedtem, egyszerűen nem tudok mit kezdeni a dologgal, csadorban járni meg nem fogok holmi álló fszú idióták miatt, akik agyban még kiskamasz korukat élik.
2023. jan. 31. 11:56
 16/25 anonim ***** válasza:
81%

#14 nem arra gondoltam, hogy egy évszázadok óta létező viselkedés mintát megváltoztassunk, arról én is tudom, hogy no Way. Nincsenek illúzióim :)

Arra gondoltam, hogy egyéni szinten lehet változtatni, amit te is mondtál, hogy a gyerekünknek mit adunk át.

2023. jan. 31. 12:02
 17/25 anonim ***** válasza:
66%

"ezzel a "hát ez ilyen pasi viselkedéssel" mintha normalizálnád a jelenséget"

Isten ments, normalizálja a búbánat. Épp azzal kezdtem, hogy teljesen egyetértek azzal, hogy ez rossz. Azt, hogy a pasik közönségesek, azt inkább szántam önkritikának/öniróniának.

"ég mindig jellemző a kettős mérce, hogy ha egy nő mondja egy férfira, hogy "aláfeküdnék", az alpári és közönséges"

Egyetértek, épp erre utaltam a gender studies utalással. Egyúttal megint a kétoldalúságot hangsúlyoznám, mert ez a kettős mérce mindkét oldalon megvan.

2023. jan. 31. 12:04
 18/25 anonim ***** válasza:
6%
Az 1-essel értek egyet!
2023. jan. 31. 12:29
 19/25 anonim ***** válasza:
37%

Ez ilyen hatalomgyakorlás, a nők lent tartására való, ugyanakkor bosszúállás is, hisz bár dugható, de a beszélő mégsem kapja meg. Akkor legalább szóban kifejezi. Vagy ha meg is kapta, akkor sem képes intimitásra, így neki az a nő csak egy test volt, így hát csalódott, mert képtelen szerelmetes együttlétre, ezért bünteti a nőket így. Jól spekulálok? :-)

50f

2023. jan. 31. 12:37
 20/25 anonim ***** válasza:
93%

19. Szerintem nem túl jól spekulálsz. Ezek a tinikre jellemző kifejezések, és nem hiszem hogy bosszú, vagy egyéb ok állna mögötte. Ez számukra a lázadást, és az emberi unalmas normák lenézését jelenti. Az ő köreikben is vannak csajok, akik más nőket csak simán “rib.ncnak/k.vának” hívnak, és együtt vannak az ilyen sz.rjancsikkal, mert szerintük is ez a menő.

Ez érettség kérdése, valaki kinövi, valaki pedig sosem, mert felnőtt korában is kubikol, iszik, és a kocsmákban ugyan ez a színvonal van.

2023. jan. 31. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!