(A kérdés nőknek szól) Hány cm vagy, max milyen magas lábbeliket szeretsz?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 16:06
1/18 anonim válasza:
164 cm vagyok, mindig csak teljesen lapos talpú cipőket hordok.
2/18 anonim válasza:
3/18 Metionin válasza:
A platform/flatform a mániám, 10 centisig van belőle mindenféle. Ezeknek a teljes talpa vastag. Rendes magassarkúból csak 1 db van, vastag kockasarkú, az 11 cm de ebből 3 platform. A hagyományos magassarkúkat nem szeretem, mert nem tudnék bennük haladni, herótom van a tipegéstől vagy ha akadályoz a cipő. 165 cm vagyok.
4/18 anonim válasza:
Az utolsó linken levo 13 cm- s sarkú.
2.voltam
5/18 A kérdező kommentje:
2-es az a papucs nagyon jól néz ki, ez megvan neked?
2023. jan. 29. 16:13
6/18 anonim válasza:
170 cm magas vagyok
Csak olyan lábbeliket veszek fel, amiben nem bénulok meg, tudok sietni, ha úgy van, futni. Néhány centis sarok belefér, többet nem szeretek hordani.
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
154 és maximum 8, de inkább 6 körül, főleg, ha táncolni is kell, vagy ilyesmi.
9/18 anonim válasza:
175 cm vagyok, és általában alacsony sarkú cipőket hordok. Ez az egészséges, ebben tudok sietni is, ha kell. Alkalmakkor persze szívesen vennék fel rendes magassarkút is, de jelenleg nem járok olyan helyekre, ahol szükség lenne rá, így nincs egyetlen ilyen darabom sem.
10/18 anonim válasza:
Provre nem sok, mert át is szoktam adogatni. Általában 3 van.
Pl volt egy áttetsző platformos felül piros lakk pántos szandim azt bnőmnek adtam
A fekete lakkot azt kaptam
Ezust platformos fekete ezüstűsarkú félcipő azt kidobtam, de azt meg is bántam de szelektáltam lomtalanitottam es rosszul:(
Jönnek mennek nálam a szandik papucsok cipők. Forgásban vannak. Általában 3 van aztán másik 3. Nem gyűjtöm fel őket soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!