Miután megáll a testmagasság növekedés akkor a pénisz növés is?
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 17:44
1/10 anonim válasza:
Még az ész is megáll ahogy olvasom.......amúgy az már akkora marad öcskös, azzal kell dolgozni!
2/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert én már évek óta nem nőtem (kb 14-15 éves korom óta) de a péniszem viszont igen.
2023. jan. 28. 17:51
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azért kérdezem mert olyan fura.
2023. jan. 28. 18:00
5/10 anonim válasza:
Szerintem itt inkább az a fura, hogy 14 évesen megálltál a növésben...
6/10 A kérdező kommentje:
Koránérő voltam szerintem, azért fura hogy a péniszem később is nőtt.
Magasságom meg úgy volt 8.osztályos koromban 170+ voltam, és mikor mentem középsuliba ott is mértek akkor meg már 180. Azóta annyi vagyok, de még lehetséges hogy nővök.
2023. jan. 28. 18:15
7/10 anonim válasza:
Valahol hallottam, hogy kb. 16 éves korig nő a pénisz, de a testmagasság 24 éves korig fejlődhet. De csak lehet, nem biztos, simán megállhat a testmagasság tinédzserkorban. Én se nőttem testmagasságra 15 éves korom óta. Most vagyok 25. Ez genetika kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!