Mi a különbség?
Figyelt kérdés
Ma láttam két férfit.
Az egyiket a városban annak a bal fülében volt a fülbevaló.
A másikat egy bevásárló központban láttam annak pedig a jobb fülébe volt.
Mi a különbség?
Kíváncsi lennék rá.
2023. jan. 28. 01:30
1/15 A kérdező kommentje:
26/L
(Nem kérek privát üzeneteket)
2023. jan. 28. 01:30
2/15 anonim válasza:
Amikor belépsz egy szent helyre illik átrakni a jobba.
3/15 anonim válasza:
Elvileg a fülbevaló a jobb fülben régebben egy nyílt üzenet volt, hogy az illető meleg.
De nem hiszem, hogy manapság lenne bármi jelentősége, egyszerűen csak így tetszik nekik.
4/15 A kérdező kommentje:
Értem. És a bal fülbe?
2023. jan. 28. 02:23
5/15 anonim válasza:
Amíg oda nem írtad, hogy 26L, addig senkinek eszébe se jutott volna ezen kérdés alapján privátot írni neked.... -.-"
6/15 anonim válasza:
Az a különbség hogy az egyiknek a bal a másiknak a jobb fülében volt a fülbevaló
8/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2023. jan. 28. 06:48
9/15 anonim válasza:
Manapság nincs jelentősége, mert sokan divatból hordják.
10/15 anonim válasza:
Nincs jelentősége szerintem sem. Az illetőnek így tetszett, ennyi.
(Illetve ne haragudj, értem én, hogy ragaszkodsz még a cuki gondtalan gyerekkorhoz, nagyon aranyos, de 26 évesen már nem vagy lány. Sajnálom 🙃 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!