Csak engem hoz le teljesen az életről, amikor az anyagi különbségekkel szembesülök?
"hogy fair dolog-e, hogy az élet ennyire megjutalmazza azokat, akik akár más országba születtek,"
Szerinted akik valami éhező afrikai országba vagy valami hasonlóan kellemes helyre, mint Észak-korea vagy esetleg valami indiai nyomorba születtek azokat mennyire jutalmazta meg az élet?
De egyébként valóban szomorú, hogy itt vagyunk Európa közepén és egy olyan ország vagyunk, mintha kb a balkán lennénk..
Egyébként szerintem egy 4 fős társaságnak egyáltalán nem sok a 84 ezer forint a mai árakkal számolva. Ez egy olyan összeg, ha elosztod amit még egy hónapban egyszer egy átlag magyar ember is el tud viselni, szóval nem is értem a kiakadásod. (nyilván elosztva.)
Azt elfelejtetted, hogy a farkuk is 20+ cm még akkor is, hogyha nőkről van szó.
Viccelsz? Fejenként 21k egy esti italozás? Múltkor csajjal két dupla gintonicért hagytam ott egy 20-ast. Ez manapság már semmi.
A különbségek nagyok, de nem kizárólag területi alapon. Amerikában is vannak csórók, és itt is olyanok akiknek 1000 EUR-t nyaldossa a napidíja.
Ennek a hisztidnek speciel a helyhez semmi köze, az USA-ban is vannak végtelenül csórók rengetegen.
Itt inkább csak arról volt szó, hogy Te különösen csóró vagy, azokhoz az amcsikhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!