Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zárkóznak el az emberek...

Miért zárkóznak el az emberek a személyes találkozásoktól manapság?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy mondjuk online ismerkedés során amikor szóba kerül a találkozás témája, vagy az van, hogy nem írnak többször, vagy az, hogy nemleges választ írnak. Az utóbbi még a korrektebb, mert legalább jön valami válasz.

Sok olyan sztorit hallottam, hogy valaki még a találkozó napján felszívódik, vagy valamilyen furcsa indokkal lemondja. Mi miatt csinálhatják ezt bizonyos emberek?

Nem csak ilyen ismerkedési eseteknél van így, hanem mondjuk ha a rokoni kapcsolatokat is nézzük, mert sok olyan eset van, hogy az unokatestvérek egyszerűen nem keresik egymást, ezt olyan elhidegülésnek mondanám inkább.

Ti mennyire tapasztaljátok ezt a környezetetekben?

2023. jan. 27. 23:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%

Fura dolog ez. Én magam szeretem a személyes találkozást a barátaimmal és bizonyos emberekkel. Mi több velük nem is szeretek irkálni. Ha valami van összefutunk.

Ellenben attól, hogy valakivel a digitális világban elcsevegek 1-2 témáról, még nincs bennem az, hogy én ettől többet szeretnék, nem vágyom örök barátságra, kapcsolatra.

Vagy például sokat túrázom, sok embert megismertem, sokakkal végig mentem ismeretlenül órákat, egész napokat. Mégis ennyi volt, nem vágytam arra, hogy innentől mi mindenhova együtt menjünk.

Rokonság megint más téma. Egyszerűen nem érdekelnek, megvan a maguk élete. És igazából a "vért" leszámítva az égvilágon semmi közünk egymáshoz.

2023. jan. 28. 12:47
 22/23 anonim ***** válasza:
72%

-Van olyan akinek csak neten nagy a szája, személyesen pedig megszólalni is alig mer..

-Bekamuzott magáról egy csomó dolgot és személyesen kiderülne minden, hogy hazugság volt.

- Nagyon sokaknak pedig csak egy ember kell akivel nap közben tudnak irkálni, hogy ne unatkozzanak. Semmi mást nem akarnak.

- Az utolsó pillanatban lemondás pedig azért van mert ekkor eszmélnek rá a dolgokra, hogy úristen mi lessz, hogy lessz ott fog állni személyesen és ha nem tudok mit mondani akkor itt nincs olyan, hogy nem nyitom meg az üzenetet és kamuzom be, hogy dolgom volt..

2023. jan. 28. 12:50
 23/23 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy nem igazán vannak olyan válaszok, amelyekben azt írnátok, hogy szerettek személyesen is találkozni. Nyilván az online ismerkedés, barátkozás, bármi egyéb jó kiindulási alapnak, de ha megvan a közös hang, akkor miért ne lehetne személyesen is ezt megtapasztalni?
2023. jan. 28. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!