Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért zárkóznak el az emberek...

Miért zárkóznak el az emberek a személyes találkozásoktól manapság?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy mondjuk online ismerkedés során amikor szóba kerül a találkozás témája, vagy az van, hogy nem írnak többször, vagy az, hogy nemleges választ írnak. Az utóbbi még a korrektebb, mert legalább jön valami válasz.

Sok olyan sztorit hallottam, hogy valaki még a találkozó napján felszívódik, vagy valamilyen furcsa indokkal lemondja. Mi miatt csinálhatják ezt bizonyos emberek?

Nem csak ilyen ismerkedési eseteknél van így, hanem mondjuk ha a rokoni kapcsolatokat is nézzük, mert sok olyan eset van, hogy az unokatestvérek egyszerűen nem keresik egymást, ezt olyan elhidegülésnek mondanám inkább.

Ti mennyire tapasztaljátok ezt a környezetetekben?

2023. jan. 27. 23:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
77%
Én félek tőle. Csak írogatni jó.
2023. jan. 27. 23:54
 2/23 A kérdező kommentje:

Miért félsz tőle?

2023. jan. 28. 00:04
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg nincs bátorságuk, nincs meg a bizalom, nem csinált még ilyet.
2023. jan. 28. 00:05
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen elszoktam már attól, hogy fizikailag találkozzak másokkal. Azelőtt se voltam jó az ilyen helyzetek kezelésében, de most még öregebb és kiábrándultabb is vagyok.
2023. jan. 28. 00:08
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
A találkozó olyan mint a vásárlás megnézed mi kell és ami nem kell azt nem veszed meg, lélekölő ha nem vesznek meg!
2023. jan. 28. 00:08
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Az ember fél, hogy nem azt kapja élőben, amit "megszokott" online. Vagy épp amiatt, hogy a másik gondolja róla ugyanezt. Van egy elképzelés az ember írása alapján, amit lerajzolsz magadnak.
2023. jan. 28. 00:14
 7/23 anonim ***** válasza:
89%

Néhány ötlet:

Aki nemet mond vagy nem válaszol az nem bízik benned vagy tart tőle, hogy élőben nem lennének szimpatikusak egymásnak.

Aki beleegyezik, de utolsó pillanatban lemondja az esélyes, hogy eleve sem akart találkozni, csak próbál mindenkinek a kedvében járni, ezért mondott igent.

Rokoni kapcsolatoknál pedig simán nem érzik, hogy hasznos lenne fenntartaniuk a kapcsolatot, pl azért mert annyira mások lettetek.

2023. jan. 28. 00:28
 8/23 anonim ***** válasza:
34%
Emberundor es/vagy szociális fóbia
2023. jan. 28. 01:19
 9/23 anonim ***** válasza:
38%

Rövid gyakoris válasz helyett egy másfélórás szakértői interjúval tudok szolgálni. https://www.youtube.com/watch?v=BfLoZWNgDsE

(Még én se hallgattam, mert most botlottam bele.)

2023. jan. 28. 01:37
 10/23 japierdole98 ***** válasza:
34%
Hát sajnos a korona betett az embereknek elég rendesen ilyen szempontból, köztük nekem is. Az ilyen ismerkedésnél szerintem az a jó ha előbb telefonáltok esetleg facetime vagy hasonlók. Abból jön le igazán milyen a másik ember. Így kevésbé fog visszariadni a találkától.
2023. jan. 28. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!