Egy életképtelen ember hogy képes létezni, boldogulni a világban? Hogy nem halnak meg, hogy keresnek pénzt?
Most elsősorban azokra gondolok, akik minden fosért mást nyaggatnak, nem bírják használni a keresőt és erre valamiért általában rettenetesen büszkék is.
Mindig van valaki, aki segít nekik, miközben másokat komolyabb problémákkal is a porban hagynak?
Hogy tud valaki úgy létezni, hogy még százalékot is másnak kell számolni helyette és nem bír magától rákeresni alapvető információkra? Ezek az emberek hogy éltek, hogy nőttek fel egyáltalán, hogy nem evidens nekik, hogy ha például egy nyitvatartási idő érdekel minket, akkor beírjuk a bolt nevét a keresőbe és már meg is van?
Főleg a digitális kor szülöttjeire gondolok, a mostani <25 évesekre, akik ilyenek. Egy idős embernél aki azért kicsit másban nőtt fel, azt hiszem, hogy ez bocsánatos bűn.
Miskolc észak.
Bakker azt se tudom merre van észak a jelen allapotomhoz képest sem. Netán iránytű is kéne?
Na ilyen egy életkeptelen sorsa.
12 ezzel az a gond mikor elindulás elott pl megkérdeztem merre menjek x városba? Elmagyarazták hogy kovessem mindig Passau irányt.
Követtem. Kijukadtam Passauban. De ugy hogy eleinte azt sem tudtam milyen városban vagyok meg hol b.zi nagy keresztozes közepén ki kellett szálnom hogy megnezzem minden iranybol melyik szögben milyen tábla van kint ugye amit nem latni a keresztezodésben csak a keresztezodes felé hajto iranyokbol. Meg jo hogy nem volt forgalom!
Aztán halálkomolyan hasra ütés szeruen indultam el az egyik iranyba a 4 bol! Böktem az egyikre es ugy!!kozben végig orditott az akkori (külföldi)barátom a telefonba aki az orosz anyanyelven szidott hogy meg öl ha elvittem a kocsiját, es kamuzok ossze vissza,(nem a közös isnert nyelven szidott de ugy el tudtam kepzelni miket mond)mikor megláttam a vasutállomást ami mellett van a rendorség es ami is.erős volt mert egyszer voltam életemben Passauban! Na ott a rendorseg parkoloba leálltam és akkor tudtam közölni hogy HOL vagyok. Jott ertem a barátom a haverjával, a baratom majdnem megolt a haverja meg röhögött:D
Aztan kaptam a bosszut ezután hogy ráhoztam a frászt.
Szoval nem jutottam el a célomhoz.
"9-10 El mész az egyik irányba, aztán ha nem jó ak vissza fordulsz"
Amugy ez autopályan nem igy mukodik hogy te majd kimesz aztán csak ugy visszafordulsz hogy ugyanott felhajtasz. Igy nem lehet vissza se kerulni az autopályara nehogymár egyszeru legyen.
én kicsit diszkalkulias vagyok. ez azt jelenti h nem értek annyira a számokhoz és a térképekhez. de eddig nem tévedtem el túlzottan.
a lényeg h senkit sem hibáztatok azért h eltéved, mert borzalmas itt mo-n minden. sokszor ki sincs írva semmilyen utca név. sokszor a lakóépületek, a kapucsengőkről tudom meg h milyen utcában vagyok.
volt h Pesten az utca közepén b@zi nagy táblán ki volt írva h Dohanybolt, de az utca név meg sehol...
Egyszer úgy jártam h Pesten a Bécsi úton volt dolgom egy szemvizsgálat miatt. nemnagyon mentem még villamossal. totál büszke voltam magamra h most villamosozok...erre....bmeg! kiderült h Pest déli részén két Bécsi út van és mindkettő total ellenkező irányban vannak...húúúú...mondom...
mély levegő és felszálltam egy másik villamosra. kész csoda h csak 5percet késtem.
minek vannak mo-n annyi egyforma utca nevek???
Kamizsán is van Sugár út és Pesten is. sztem egyáltalán nem kellenének annyi egyforma utca nevek.
normálisabb és nagyobb táblák kellenének.
plussz a térképek...az utca képek borzalmasak. sokszor csak egy nagy bokor van a képeken.
amúgy nekem egy tanárnőnek kellett segítenem a munkajában, mert annyira életképtelen. mindig mindenkit kéreget h segítsen neki...míg nekem megsem adták az éretségit sem. sztem ez elég nagy igazságtalanság. a tanár helyett dolgozok és én nem kapom meg az ő fizetését...azóta nem segítek neki, de mindig talál rá mást.semmit nem dolgozik csak kéreget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!