Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc hónapod és...

Melyik a kedvenc hónapod és miért?

Figyelt kérdés

Kezdem is én. Az én kedvencem az április. 🌸 Imádom a friss, hűvös reggeleket, a tavaszi virágokat (tulipán, nárcisz, jácint), a meleg napsütést, ahogy a természet egyik napról a másikra “bedurran” és szinte egy hét alatt minden zöld lesz, hogy naponta lehet látni a természet fejlődését. Április az új kezdetet jelöli számomra. 💗

Várom a véleményeket, értelmes hozzászólásokat! :)

Köszi!

2023. jan. 27. 04:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
legcsodálatosabb* bocsi
2023. jan. 29. 14:29
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

De jó kommentek érkeztek 🙂

Én most jutottam el oda, hogy minden évszakot szeretek. Unalmas lenne, ha mindig ugyanolyan idő lenne. Régen a tél volt a mindenem, ez megváltozott amióta messzebbre költöztünk, és vezetnem kell. Nem ugyanolyan autóban ülni a ködös hajnalokban, a fagyos utakon, mint a buszban.

Viszont még mindig szeretem ezek ellenére. Imádom kitenni a ruhákot a napos időben, és beszedni amikor az megfagyott, majd benne aludni. Ugyanez tavasszal, amikor a szellő átjárja. A nyarat a virágaim miatt imádom. A kaktuszaim boldogok a forró nyárban. Nem győzöm átültetni a növényeimet. Az őszt a Halloween miatt imádom.

2023. febr. 7. 09:51
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
július mert az a nyár közepe.
2023. márc. 4. 23:56
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Régebben a júliust imádtam, meleg, strand, langyos éjszakák, hajnalok. Turizmusban dolgozva már nem a kedvencem, mert megpusztulunk a munkában.

November-december környékét is kedvelem, szeretem a hideget, hogy lehet szépen, változatosan öltözködni (15-20 fok felett nálam már csak egy nyári ruha vagy póló-nadrág jöhet szóba), szeretem a korai naplementét, sötétedést is, nekem van egy hangulata, ahogy bent a szobában kuckózok illatgyertyákkal, forró csokival. Ha hó is lenne, az volna az igazi. Az adventi, újévi várakozást, készülődést is élvezem, utána viszont mindig kicsit üresnek érzem magam januárban.

2023. márc. 20. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!