Melyik a kedvenc hónapod és miért?
Kezdem is én. Az én kedvencem az április. 🌸 Imádom a friss, hűvös reggeleket, a tavaszi virágokat (tulipán, nárcisz, jácint), a meleg napsütést, ahogy a természet egyik napról a másikra “bedurran” és szinte egy hét alatt minden zöld lesz, hogy naponta lehet látni a természet fejlődését. Április az új kezdetet jelöli számomra. 💗
Várom a véleményeket, értelmes hozzászólásokat! :)
Köszi!
De jó kommentek érkeztek 🙂
Én most jutottam el oda, hogy minden évszakot szeretek. Unalmas lenne, ha mindig ugyanolyan idő lenne. Régen a tél volt a mindenem, ez megváltozott amióta messzebbre költöztünk, és vezetnem kell. Nem ugyanolyan autóban ülni a ködös hajnalokban, a fagyos utakon, mint a buszban.
Viszont még mindig szeretem ezek ellenére. Imádom kitenni a ruhákot a napos időben, és beszedni amikor az megfagyott, majd benne aludni. Ugyanez tavasszal, amikor a szellő átjárja. A nyarat a virágaim miatt imádom. A kaktuszaim boldogok a forró nyárban. Nem győzöm átültetni a növényeimet. Az őszt a Halloween miatt imádom.
Régebben a júliust imádtam, meleg, strand, langyos éjszakák, hajnalok. Turizmusban dolgozva már nem a kedvencem, mert megpusztulunk a munkában.
November-december környékét is kedvelem, szeretem a hideget, hogy lehet szépen, változatosan öltözködni (15-20 fok felett nálam már csak egy nyári ruha vagy póló-nadrág jöhet szóba), szeretem a korai naplementét, sötétedést is, nekem van egy hangulata, ahogy bent a szobában kuckózok illatgyertyákkal, forró csokival. Ha hó is lenne, az volna az igazi. Az adventi, újévi várakozást, készülődést is élvezem, utána viszont mindig kicsit üresnek érzem magam januárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!