Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc hónapod és...

Melyik a kedvenc hónapod és miért?

Figyelt kérdés

Kezdem is én. Az én kedvencem az április. 🌸 Imádom a friss, hűvös reggeleket, a tavaszi virágokat (tulipán, nárcisz, jácint), a meleg napsütést, ahogy a természet egyik napról a másikra “bedurran” és szinte egy hét alatt minden zöld lesz, hogy naponta lehet látni a természet fejlődését. Április az új kezdetet jelöli számomra. 💗

Várom a véleményeket, értelmes hozzászólásokat! :)

Köszi!

2023. jan. 27. 04:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Május, mert már szép idő van, de még nincs kánikula. Olyan vidám hangulata van számomra .
2023. jan. 27. 09:54
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Debrecen! Sötét, hideg 🤍
2023. jan. 27. 10:10
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Hát Debrecen tényleg tud sötét és hideg lenni :D
2023. jan. 27. 10:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Október. Szeretem az őszt, jó illata van akkor a természetnek is. Nincs még túl hideg, de már meleg sem, lehet csinosan, rétegesen öltözködni és sok jó gyümölcs van. 🥰
2023. jan. 27. 11:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Október, ugyanazért mint a #10-nek. Plusz én szeretem az őszi esős, borongós időt, akkor van sütőtök szezon és halloween is (tudom, igen Magyarországon nem ünneplik, de én szeretem a hangulatát)
2023. jan. 27. 19:02
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Július, már jó meleg van de még nem csapkod az ősz előszele
2023. jan. 29. 09:13
 17/24 anonim válasza:
100%
Május és úgy altalában a nyári hónapok. Azért mert sokat fotózok és ilyenkor gyönyörű a természet.
2023. jan. 29. 10:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Október.

Szeretem a ködös reggeleket, illetve lehullott levelekben sétálni, szerintem nagyon hangulatos mindkettő. Halloween is közel van, kötött pulcsik is végre előkerülnek, meg pár kedvenc ruhadarabom is. Az őszi eső is kellemes, főleg, amikor igazi esőillat is társul hozzá.

2023. jan. 29. 12:15
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy vagyok mint te az áprilissal. Még az októbert is szeretem, mert már hűvös van, de nem annyira, és csodaszépek a színek.
2023. jan. 29. 12:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Április🌸, május🌼, augusztus(i éjszakák)💫

A tavasz ugyanazért, amiért neked kérdező, de kiegésziteném annyival, hogy hosszabbodnak a nappalok, ami számomra felemelő érzés. Az augusztusból pedig a nyár végi éjszakákat szeretem a legjobban, mert ekkor a legcsodálatossabb az égbolt, a csillaghullásról nem is beszélve.🌃🌠

2023. jan. 29. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!