Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sanyi nev velemenyek? Tetszik...

Sanyi nev velemenyek? Tetszik nem tetszik?

Figyelt kérdés

2023. jan. 25. 22:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9 köszönöm :D Az utóbbi amit írsz az pont igaz volt rám is.

#10 igen, ezt már hallottam párszor, egyébként ez a legjobb becézés így is a lehetőségek közül

2023. jan. 26. 00:04
 12/16 anonim ***** válasza:

#10 "Nekem Sanyi a ló jut eszembe az Indul a bakterház c. filmből, amelyik megdöglött film közben."

Az is, meg az Üvegtigrisben a bolond Sanyi. :)

Emiatt a Sanyi nekem nem is komolyan vehető név, de a Sándorral semmi bajom, az egész elegáns is.

2023. jan. 26. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem, amióta láttam azt a videót, a "De szép macska vagy, Sanyi..." jut róla eszembe :D. Pont ezért nem adnám a gyereknek, pedig amúgy a videón még több év és nem tudom, hány megnézés után is tudok nyeríteni. Amúgy szerintem szép név a Sándor és a Sanyi becézés is tetszik hangzásra (a Sanya, Saca az már nem).
2023. jan. 26. 01:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13 Korábban a férjem neve is ellenszenves volt nekem, amíg őt meg nem ismertem, de a gyerekünknek soha nem akartam volna az ő nevét adni. Konkrétan kijelentettem, hogy ha fiunk lesz azt a nevet biztosan nem fogja megkapni, pedig a párom is az apja nevét kapta, szerette volna ezt folytatni.

Aztán szülés előtt annyit mondott, hogy OK nem vitázik, ne legyen, de akkor mondjak jobbat helyette.

Na, az első fiunkat pont úgy hívják, mint az apját, nagyapját. Már nincs bajom azzal a névvel. :)

2023. jan. 26. 01:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik.
2023. jan. 26. 05:29
 16/16 anonim ***** válasza:

A rántott sajt jut ról az eszembe, meg ők:

https://www.youtube.com/watch?v=XUbGy3jlo3I

2023. jan. 26. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!