Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem gyomorforgató,...

Csak nekem gyomorforgató, ahogy Jimmy-t beállítják a sorozatban?

Figyelt kérdés
A sorozat készítői miért ennyire egyoldalúan negatívnak állítják be azt az embert? Egyébként nem tök mindegy mégis milyen volt, mikor egy énekesnek a hangja a lényeg? Nem kell szentként beállítani nyílván senkit, de túlnyomó részt a negatív tulajdonságai vannak hangsúlyozva, ami szerintem nagyon nem fair senkivel szemben, főleg mikor tudjuk, hogy az emberek minden vonatra hogy felülnek... Gyomorforgató maga a dolog, hogy valaki meghal, 20 év után előszedik és a nevével nem kis haszonra tesznek szert, miközben jól lejáratják.
2023. jan. 25. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És ez nem elég undorító?

[link]

[link]

2023. jan. 25. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Darius

A helyedben én is ezt gondoltam volna :D

2023. jan. 27. 03:19
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

"Ivott, mint a kefekötő, agresszív volt, igazi hímsoviniszta seggfej, aki basáskodott a felesége felett, közben nőzött. Szarfej volt azokkal, akikkel együtt dolgozott"

Nincs is több kérdésem... Most Jimmytől eltekintve, azért tartsuk már tiszteletben hogy az újságírók az értelmiség hangjai (legalábbis annak kellene lenniük). Művelt és KULTÚRÁLT emberek, akik ehhez méltóan nyilvánulnak meg különböző témákban. Nem úgy, mint egy utolsó tahó. Fogalmam sincs ki ez a nő, de innentől nem is veszem komolyan amit ír, mert ez csak szenny, nem újságírás.

2023. jan. 27. 06:28
 14/15 anonim ***** válasza:
33%

Rákos volt, aztán kigyógyult belőle, azóta felkapták.

A stílusa még mindig undorító.

Feminista, ballibes, bicskanyitogató stílusa van, de ne keverjük bele a politikát.

2023. jan. 27. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Jimmy a valóságban is egy hányadék volt. Meg néhány családtagja is, aki bohócot csinál magából, mint pl. a Krisztián és az Árpi.
2023. febr. 20. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!