Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem gyomorforgató,...

Csak nekem gyomorforgató, ahogy Jimmy-t beállítják a sorozatban?

Figyelt kérdés
A sorozat készítői miért ennyire egyoldalúan negatívnak állítják be azt az embert? Egyébként nem tök mindegy mégis milyen volt, mikor egy énekesnek a hangja a lényeg? Nem kell szentként beállítani nyílván senkit, de túlnyomó részt a negatív tulajdonságai vannak hangsúlyozva, ami szerintem nagyon nem fair senkivel szemben, főleg mikor tudjuk, hogy az emberek minden vonatra hogy felülnek... Gyomorforgató maga a dolog, hogy valaki meghal, 20 év után előszedik és a nevével nem kis haszonra tesznek szert, miközben jól lejáratják.
2023. jan. 25. 18:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Manapság az a divat globális szinten, hogy mindent sötétté, depresszívvé, negatívvá teszünk, mindent és mindenkit olyan fényben tüntetünk fel. Ennek tökéletes példája a Winx club ami egy tipikus kislány mese volt, neonba és csillámba burkolózó tündérek röpködtek és varázsoltak, fő mondanivalója volt a barátság, szerelem, boldogság, és nevetés fontossága. Erre nemrég csináltak belőle egy sorozatot amiben mindenki búvalb*szott, kiégett és az egész egy depresszív szar. Fogalmam sincs miért hiszik azt a gyártók, hogy erre igény van. Epekedve várom, hogy véget érjen ez a korszak... Az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyetértek.
2023. jan. 25. 18:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

“ Egyébként nem tök mindegy mégis milyen volt, mikor egy énekesnek a hangja a lényeg?”

Nem. Ha a zenèje meg a hangja érdekel, hallgasd azt. Ha az életéről nézel filmet, akkor ott ennél többet fogsz látni, gondolom meg van az oka, hogy olyannak mutatják be amilyennek . Több van egy emberben, mint a hangja.

2023. jan. 25. 18:55
 3/15 Darius- ***** válasza:
43%
A cimét leirhatnad a sorozatnak
2023. jan. 25. 18:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A filmek, sorozatok már csak ilyenek. Elsődleges a pénzszerzés és hogy valami olyat meséljenek el ami érdekli is az embereket.

Most ha Jimmy-t nézzük, akkor alapból két képet láthatunk. Az egyik a kiemelkedő hangú, valóban kiemelkedő énekes, mondom ezt férfiként. Másik meg az ember aki ha kell ivott és balhézott.

Amúgy meg nehéz életrajzi jellegű filmet, sorozatot jól csinálni. Sok életrajzi drámánál pont azt hozzák fel problémának, hogy csak ugyanazt a vak rajongást adja át amit eddig és nem tudunk meg semmit belőle az egész csak egy pozitív propaganda.

Nyilván egy tragikus életpályát bejáró emberről nem vidám sorozatot fognak készíteni. Amúgy nem láttam de intró alapján egy Elvis film koppintásnak tűnik.

2023. jan. 25. 19:07
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Ez az rtl? Nekem az egész rtl gyomorforgató meg a tv2, az m1 és mind, ahol kamu hírek, propaganda, degeneráció van.
2023. jan. 25. 19:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Megérdemled, - ha nálad ez a szint, kérdező!
2023. jan. 25. 21:51
 7/15 anonim ***** válasza:

3-as

A címe : A király

2023. jan. 25. 21:56
 8/15 A kérdező kommentje:
#6 Akármennyire nem stílusom Jimmy zenéje, el kell ismerni, hogy meghatározó alakja a magyar popkultúrának, valamint olvastam, hogy milyen jól ábrázolja az akkori Magyarországot a sorozat, már csak emiatt is nézem, Olasz Renátó meg csak pont az i-re, szerintem napjaink egyik legtehetségesebb fiatal színésze, itt sem hazudtolta meg magát. Így ebből a szempontból jó kis sorozatnak tartom, "csak" a morális részével nem értek egyet, de hát ez van, így működik a világ, #4 jól leírta, igaza van.
2023. jan. 25. 22:11
 9/15 Darius- ***** válasza:
7-Koszonom. Mindenre gondoltam volna, csak ra nem. Azt hittem valamelyik amerikai felkapott sorozat.
2023. jan. 25. 22:11
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Jimmy jól csinálta, amit csinált, de ettől még egy "egy CD-s előadó" marad!

Az összes dala ugyanarra a kaptafára készült és éppen ezért egy CD-n elfér, amit adni tudott a közönségnek, - a többi pénzkereső töltelék.

Nem tudok tisztelni egy olyan embert, aki az embereknek csőre töltött fegyverrel az oldalán képes énekelni a szerelemről.

Ne haragudj, de nem megy!

2023. jan. 25. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!