Ha szemetelsz a természetben, miért teszed?
Figyelt kérdés
Értelemszerűen nem neked szól a kérdés, ha te nem szoptál szemetelni. :)2023. jan. 25. 00:48
21/34 anonim válasza:
Fideszes vagyok leszarom a környezetet. Orbán Viktor szerint nem számít hány akkumlátorgyárral mérgezük meg a vizeket, az országot.
22/34 anonim válasza:
huhuhú :) Én vagyok az első aki észrevette hogy a kérdésben szoptál-ra lett elírva :)
23/34 anonim válasza:
Nagyon jól sikerültek a szavazási opciók. 🤣
24/34 anonim válasza:
Én egyetlen egy esetben "szoktam" szemetelni a természetben. Amikor csináljuk a kéktúrát, és el kell mennem a semmi közepén pisilni vagy kakilni, na akkor muszáj vagyok eldobni a zsepit, amivel kitöröltem. Illetve nem vagyok muszáj de lustaságból nem akarom magammal cipelni a sz.ros vagy pisis papírt és inkább eldobom. Más esetben sose, még egy cigi csikket se, inkább elteszem zsepibe csomagolva és a következő kukánál kidobom.
25/34 anonim válasza:
Ha nincs kuka csak akkor. A kukahiány pedig eléggé jellemző, nálunk az állatorvosi rendelőnél nincs kutyaszaros kuka, a játszótérnél ahova amúgy se mehetnek kutyák oda meg ki van téve mellé. Ki a fasz érti ezt? Már gondoltunk rá, hogy felássuk a francba és elvisszük a rendelő mellé. Szerintem pár sör után meg is csináljuk valamelyik hétvégén.
26/34 anonim válasza:
"ha te nem szoptál szemetelni"
Van egy olyan érzésem, hogy ez nem véletlen elgépelés. 😂
27/34 anonim válasza:
Volt orál az erdőben,igen:)
Komolyra fordítva,bevállalom,hogy egyszer suttyó volt,eldobtam egy fém üdítős dobozt.Haverom kérdezte,miért dobtam el.Mondom,fém,és nem műanyag,ez nem gáz.De gáz volt,utólag belegondoltam,nem is értem miért dobtam el.De azóta nem csinálok ilyet.
28/34 anonim válasza:
15 túráztam párszor Ausztriában, nem láttam 10 méterenként szemetest, de eldobott szemetet sem, ahogy a szlovéniai vagy a szlovákiai túráim során sem igazán. Viszont láttam Ausztriában benzinkutak melletti árkokban sok érdekes dolgot, Én csak pisiltem ott...
29/34 anonim válasza:
Nem szemetelek, - inkább cipelem magammal a hulladék eldobásáig alkalmas első helyszínig a ganéjt, amit én termeltem.
30/34 A kérdező kommentje:
@29 Csodás!! 👏👏👏
De szerintem félre értetted a kérdést: nem a te fajtádnak szól. 😀
szept. 12. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!