Ha szemetelsz a természetben, miért teszed?
Egy ilyen kérdéstől mit vársz? De tényleg.
Majd szerinted jön egy suttyó, aki őszintén leírja, hogy miért suttyó?
#8: Vettél később új pótkereket?
@13
Ilyen feliratot én is látok, de akinek ez szólna, az (ahogy már korábban megjegyezték) nem tud olvasni. Vagy immunis a betűkre s így a táblákra is.
Én az a "hülye" vagyok, aki egy túra alkalmával más után is összeszedi a szemetet. :D
Egyébként Ausztriában pl 10 méterenként van kuka az erdőben is. Ott nem látsz szemetet. Magyarországon nem futja ilyesmire.
Ez ugyanolyan, mint amikor kutyaséta közben összeszedem a kutyám után a sząrt. Igen, de csak 5 utcányira van egy szemetes. Addig cipelem. Gondolom sokan ezért sem szedik össze...
@11 vs @8 :)))))
@11 Simán benne van a pakliban, hogy aki ezt teszi, olyan szinten íkúhiányban szenved, hogy bizony érdemben és büszkén válaszol. 😀
Emellett meg azért indult némi diskurzus, igaz, nem a szemetek irogatnak arról, hogy bármiről is.
@8 Ha ilyen jól emléxel arra, hogy ott maradt a gumi, ahol, nem gáz visszamenni és begyűjteni. Hacsak nem próbálta azóta egy hiúz elrágni s fulladt meg tőle. :( De ezt a fotelből nem fogod megtudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!