Van aki úgy jár munkába hogy megiszik egy 1-2 felest előtte mert nem tudja elviselni az embereket?
Figyelt kérdés
Dolgozni akarok menni, de nem tudom elviselni hogy bárki is hozzám szól. Az ital nagyon oldja ezt a gátlásomat, szval azért gondoltam bele ebbe, hogy megiszok 1-2 felest előtte.2023. jan. 23. 10:55
11/19 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jó ötlet. Próbáld meg rendszeresen, egyre kevesebb és kevesebb itallal. Pl 4 héten át, ahol az első napon 2 feles, az utolsón, már csak épphogy legyen ott valami. És akkormehet a gyakorlás, hogy pia nélkül is menjen.
12/19 anonim válasza:
Én úgy szoktam le a piáról, hogy megundorodtam magamtól, ahogy fél kómás állapotban jöttem ki a szórakozóhelyről. Azóta egy pohár borocska csúszik le jó ízléssel, komfortosan és slussz!
13/19 Darius- válasza:
Igen, de inkabb munka utan és forditva az ok, jol érzem magam a baratokkal. Viszont be kell tartani a mérteket, ne részegedj le.
14/19 anonim válasza:
Igen. Ne tudd meg mennyi pasi kezdi úgy a napját bemegy dohányboltba vagy a sima közértbe és megveszi a kőműves actimelt. Teljesen normális, még a munkád is jobban megy tőle. Ismerek olyat aki ha nem iszik nem tud dolgozni. 1 felestől nem fogsz részeg lenni.
16/19 anonim válasza:
Nem melozok olyan helyen ahol olyan emberek vannak akikkel nem jovok ki. Mindig kb haverok lesznek. Kb ez alapjan keresek melot 😅
17/19 anonim válasza:
Akivel nem jössz ki, az még havernak se jó. 😏
18/19 anonim válasza:
Igen vagyunk páran így (kb a brigád fele) csak én pl nem rövidet iszok hanem sört. A többiek rövideznek. De mi nagyrészt nem azért isszuk mer nem bírjuk egymást, hanem mer hideg van. Én meg azért iszom mert csak úgy tudok dolgozni ha egész nap sörözök (olyan 6-8 megy el meló közbe, este meg még 6.)
19/19 anonim válasza:
18!
A napi fél láda sör ára?
Akkor miért dolgozol? Hogy lefolyjon a torkodon, aztán kiengedd?
Nem adok 2-3 évet, és rövid lesz belőle, majd elfekvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!