Van aki úgy jár munkába hogy megiszik egy 1-2 felest előtte mert nem tudja elviselni az embereket?
Figyelt kérdés
Dolgozni akarok menni, de nem tudom elviselni hogy bárki is hozzám szól. Az ital nagyon oldja ezt a gátlásomat, szval azért gondoltam bele ebbe, hogy megiszok 1-2 felest előtte.2023. jan. 23. 10:55
2/19 anonim válasza:
A problémád megoldaná, mert nem sokáig kéne a munkába járás miatt aggódnod.
3/19 anonim válasza:
Igen, és én jó biztonsági őrként, mindig lecsapok rájuk a szondával. 😂 Érzékem van hozzá.
4/19 anonim válasza:
Mi meg az alkeszokat nem tudjuk elviselni... Ez van.
5/19 anonim válasza:
Sokan vannak így, de ez a munkáltató számára nagy gondot okoz, mert a munkahelyi balesetek jelentős része éppen erre vezethető vissza és akkor a munkáltatót is nagyon megszívatják.
6/19 anonim válasza:
Mehetsz építkezésekre vagy mezőgazdasági munkára, ott nem szólnak érte ha a munkádat elvégzed becsülettel.
8/19 anonim válasza:
Én is minden nap így szoktam, pedig már 30 éve vagyok buszsofőr.
9/19 anonim válasza:
Amíg home officeos ügyfélszolgálatos voltam addig én is így csináltam. Egyszer viszont annyira belém nyílalt a munkautálat, hogy abból az 1-2-ből lett 6. Hát ki is lettem rúgva a próbaidő végén. Azóta nem vesznek fel sehova és hajléktalan leszek nagy valószínűséggel. Nem érte meg.
10/19 anonim válasza:
Zachernek az "egy rötyi, egy feles" poénja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!