A bátyám be jelentette úgy a házamba a gyermekét hogy mi nem is tudtunk róla persze én és a párom aláírás nélkül! Hogyan lehetne utána nézni hogy nincs -e még be jelentve ide?
Figyelt kérdés
A bátyám be jelentette úgy a házamba a gyermekét hogy mi nem is tudtunk róla ,mikor pedig meg tudtam úgy volt vele hogy ebből nekem semi bajom nem lehet meg stb stb azóta hozott egy kijelentő papírt és alá is írtam a ki jelentést, de nem tudom hogy tényleg be is vitte e már , hogyan tudhatnám meg hogy be e van még ideje jelentve ?2023. jan. 23. 08:36
11/17 anonim válasza:
Nem normális, az aláírás hamisításáért fel is lehet jelenteni.
12/17 A kérdező kommentje:
Úgy történt az egész hogy azt mondták majd be szaladnak gyors ide hogy írjuk alá nekik , de nem tették ők alá írták helyetünk meg is kérdezem tőle hogy miért csinálták ezt és még ő lett ideges , van nekik is saját házuk , azért kellet nekik valami othon felújítási támogatáshoz ! Szívesen be is jelentettem volna ide de azért ez elég csúnya dolog egy testvértől
2023. jan. 23. 15:35
13/17 anonim válasza:
Lehet hogy most már nem így van. De régebben a bejelentkezéshez kellett a tulakdonos és tulajdonilap vagy a lakásszerződés.
Bemész az önkormányzathoz és kényszerkijelentést csinálsz. Aztán ha akarod akkor a rendőrségen teszel egy feljelentést ismeretlen tettes ellen okirathamisításért.
14/17 A kérdező kommentje:
10 válaszoló ! Így van ahogy mondod, énsem értem hogy miért nem ellenőrizték hogy tényleg én vagy párom írtuk -e alá így bárki bárhova bejelentkezhet ! Pocsék egy országban élünk pocsék emberekkel körülvéve !
2023. jan. 23. 15:38
15/17 anonim válasza:
"Pocsék egy országban élünk pocsék emberekkel körülvéve !"
És akkor ilyen családtagjai annak az embernek, lyézus...
16/17 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ilyen testvérem van , szomorú de azokra értettem hogy pocsék emberek akik ott ülnek bent és mindenféle engedély nélkül bejelentkezhet bárki bárhova , és most tudtam meg hogy a “drága’’ testvérem nem is a fiát hanem a drága szép feleséget jelentette be ide mert ide jött a felesége levele a navtól , már ezek nem testvérek :/ nem lesz ebből nekem semi problémám ?
2023. jan. 26. 14:11
17/17 anonim válasza:
Problémád nem lesz tőle csak annyi hogy oda kapjátok majd az értesítéseket.
De mindenkép elbeszélgetnék vele, hogy képzelte a hátad mögött.
Még ha megkér téged és gondolom nem utasítottad volna el akkor még megértem a helyzetet.
De így…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!