Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha el tudok kerülni valamit,...

Ha el tudok kerülni valamit, akkor nem mondhatom azt, hogy ezt vagy azt nem akarom átélni?

Figyelt kérdés

Olyan büszke voltam magamra, hogy minden toxikus embert eltakarítottam az életemből aztán itt van a párom édesapja, aki a problémáiról magyaráz nekünk, ugyan arról körbe-körbe.

Este 8-kor ránk tör, felébreszt minket és sokkos állapotba hoz engem, mert számomra ez az elmebetegség határát súrolja és elkezd nálunk (hangosabban mint kéne) magyarázni...

Én csupán nyugodt életet szeretnék a jó életbe már és hogy az emberek használják már a józan eszüket, legyenek empatikusak és tartsák be az etikettet. Normális ember nem zavarja a másikat este 6 után.

Ha nem akarom átélni elhúzok a fenébe nem?

2023. jan. 22. 04:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát ha ezért elhagyom akkor biztosan nem.
2023. febr. 7. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!