Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatal lányok, ti hordotok...

Fiatal lányok, ti hordotok ilyen feszülős bőrgatyát?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés nem azért van hogy erre csorgassam a nyálam. Ez csak kíváncsiság.

Ha nem hordotok akkor is írhattok véleményt, hogy szerintetek sok nem sok stb.

2023. jan. 21. 15:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Ez csak tinik között ekkora szenzáció. Ha én felveszek egy ilyet a munkahelyemre, senkit sem érdekel, csinos, elegáns ruhának tartják, nem indít senki miatta boszorkányüldözést.
2023. jan. 21. 15:21
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Nem de csak azért mert nem bírom elviselni azt a tapadós anyagot, azt a hangot ahogy dörzsölődik meg pláne nem. Ugh. De szerintem jól néz ki, osztálytársamnak van és tök jó outfiteket szokott összerakni vele, amik szerintem inkább nevezhetők vagánynak mint dögösnek vagy "soknak". Én maradok a kényelmes és csendes leggingseknél :D
2023. jan. 21. 15:24
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem hordok, mert nekem nem tetszik. Nem szeretem a feltűnő vagy kihívó ruhadarabokat.
2023. jan. 21. 15:39
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

Gimiben nem túlzás egy olyan leggings amiben jóformán minden látszik?

Persze engem akkor zavarna igazán ha lenne lányom!

2023. jan. 21. 15:44
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Miért lenne az? Neveld meg a fiad.

2023. jan. 21. 15:49
 16/21 anonim ***** válasza:
37%
Fiam sincs, de a férfi hormonoknak a többség nem tud parancsolni!
2023. jan. 21. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Hordok. De nem azt a nagyon fényes, leggingset, hanem a mattabb fajtát, ami feszülős, de normál nadrág zsebekkel és nem csak egy "harisnya".
2023. jan. 21. 16:14
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
A sulinkba elég sokan hordanak, szerintem amúgy nem csúnya, de pont arról beszéltünk nem rég az egyik barátnőmmel, hogy amikor már látszik egy ilyen féle nadrágon, hogy sokat hordott, akkor elég idétlen tud lenni, ha felveszi valaki. Nem rég amúgy gondolkodtam, hogy veszek én is, nekem barnába tetszik jobban.
2023. jan. 21. 17:14
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Hordok, de nem azt a fajtát ami mindent kiad. Télen ráadásul amúgy is hosszúkabátokban, pulcsikban vagyok, nem tudják nézegetni a seggem.
2023. jan. 21. 17:26
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
Inkabb maskepp. Ha valakinek feszes, vekonyabb, tonusos a teste, meg abban sem tunik meztelennek.
2023. jan. 21. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!