Világvége érzésem van a Covid és az ukrán-orosz háború óta, és nem tudok szabadulni tőle. Mit tegyek?
Olyan lettem mint egy zombi, főleg az utóbbi 1 évben. Voltak terveim, de teljesen lefagytam ezekkel kapcsolatban. Nincs kedvem semmihez, nincs olyan tevékenység amit szívesen végeznék. Az emberek nem is szívesen kommunikálnak velem, kb átnéznek rajtam. Állandóan csak bámulok ki a fejemből, nem tudom mihez kéne kezdeni magammal, de bármi is lenne ez majdnem teljesen biztos hogy nem tudnám menedzselni. Semmi motiváció, kis túlzással már az életemnek sem látom semmi értelmét.
Nincsenek öngyilkos gondolataim, de depressziós állapot kerülget.
Dolgozok, otthon vagyok, és ez ismétlődik állandóan.
Ami a legrosszabb hogy tervezni sem tudok semmit mert annyira bizonytalanná lett minden hogy saccolninis nehéz mi vár ránk a következő évben, vagy hamarabb.
Van itt valaki hasonló helyzetben?
Legalább finomítottál. Most már legalább valahova a távoli jövőbe helyezted ki a világvége várásodat.
Őszintén, ez már egy sikeres eszmecsere volt így. Mérséklődtek a bolondságok. Én ezt sikernek értékelem.
Próbálj provokálni!
Add ki magadból!
Csak annyit érsz el hogy egyre jobban sajnállak!
"Mert egész egyszerűen nem tudsz ennyi embert lefizetni, megvenni, beszervezni, becsukbi a száját."
Végtelen pénze van a banknak. Bárkit lefizetnek, kivéve akinek vannak elvei.
"Ez se valami gyíkember terve volt, hanem egyszerű következménye annak hogy ilyen anyagot használ az ipar."
És szerinted miért használ ilyet az ipar? Valami ateista tudományhívőnek tűnsz aki ha meg tudja magyarázni tudománnyal a szerelmet akkor már egy üres misztikátlan dolog lesz a szerelem. Te sose vezeted tovább a dolgokat? Nem mész mélyebbre? Szerinted nem a cégek propagálnak és mossák az emberek agyát hogy kender helyett ezer káros anyagot használjanak amit a cégek allitanak elő környezetszennyező módon, olcsón, hogy meggazdagodjanak? Köztudott h az emberiség vagyona 99%ának az 1%nál van. Szerinted ők nem tudnak dönteni bármiről? Te sose tanulmányoztad a maffia kartellek mukodeset vagy a tömegmédiát? Én már egyenesen egy nagy luzernek tartom aki ezeket az alap összefuggeseket nem látja át. Kb történelem könyvekben, még ott is amit agymosásra használnak is kiolvssható hogy mindig megvezették a népet, oszd meg és uralkodj. Most ezt mindenki megtanulta, most Szerinted mivel vezetik meg? Azzal ha teljesen új módszert használnak ami nem tűnik fel. De neked biztos teljesen normális hogy egy rabszolga vagy és ez így jo, nehéz az élet minden kormánynak, az ember alapból önző és majmokból vagyunk ezért nehéz ez van ez a legjobb.
Az ilyenek mint te pontosan megerdemlik a rabszolgasagot. Én is ilyen szolgát akarnék aki semmilyen szinten sem alapos és ezt terjeszti.
Az h ipar csinál valamit annak van egy gyökere. Nem a végeredmeny. Borzalmasan hiányos és gyenge amiket írtal. Be vagy oltva vakcinával amúgy?
"emberiség vagyona 99%ának az 1%nál van. Szerinted ők nem tudnak dönteni bármiről? "
De bameg, pénzen nyílván a fizika törvényei felett is dönteni lehet!
Figy, a műanyagok felhasználása 3 okra vezethető vissza"
1.) Olcsóbb mint a sokat reklámozott kender. A cégek simán csak kapzsiak. Azért használnak műanyagot csomagolóanyagként mert olcsó.
Ha a kender olcsóbb lenne azt használnának.
Olyan cégekről beszélünk amik 10% profitért képesek 5 országgal arrébb telepíteni egy gyárat az anyavállalattól.
Szerinted nem az olcsóság a legmeghatározóbb?
2.) A műanyag ipar rugalmasabb mint a kender ipar. Kenderből feleannyi dolgot tudsz ugyanolyan áron előállítani.
Laborban dolgozom. Soha a büdös életben nem lesz a tárolóedényeink, csomagolóanyagaink és eszközeink alapanyaga kender, mert egyszerűen alkalmatlan rá.
Én értem hogy bevásárlószatyor helyett kenderből készült hippi bevásárló szütyőt is lehet használni, de ez a cseresznye a torta tetején...
A mai ipari termelés nem tudja nélkülözni a műanyagot.
3.) Kb a 60-as években kezdtek a mikroműanyagokkal foglalkozni kutatások.
Ekkor már kb 40 éve termeltek világszerte műanyagokat a nagyközönségnek. Egyszerűen kiszorította a többi alternatívát addigra a műanyagipar.
És ha már elmondtad én minek tűnök: te pedig egy tipik félműveltnek aki bármit benyel amiben titkos társaságok és bankárok vannak.
Nyílván a lábamon a köröm is azért olyan amien mert a bankárok összeesküdtek.
Ugye nyilván volt egy útja annak hogy a jelenlegi "fejlettségi" szintre jutott az emberiség. Mindig mindent fokozatosan adagoltak be. Annak idején amikor felfedezték a kőolajat, egyes csoportok úgy voltak vele hogy most rászabadítják a világra, nem másért mint a jó haszon reményében. Az nem érdekelte őket hogy a világ addig remekül megvolt az olajszármazékok nélkül is, meg a környezet sem látta kárát, ezt leszrták. Csak a pénz miatt. Most, 1-200 évvel később láthatjuk hova jutunk az olajjal: függünk tőle, ahogy a földgáztól is, mert ezt akarták.
Szóval igen, vannak olyan körök akik az egész világ felett befolyást gyakorolnak. A saját szájízük szerint alakítgatják a dolgokat. Ha úgy vélik, lassan több mint sok ember lesz a Földön, lépni fognak. Lehet ezt konteónak hívni, de meglátjuk milyen hely lesz a bolygó ha majd 10 meg 20 milliárd ember fog élni rajta. Ezt viszont nem fogják megvárni.
Amúgy bírom az ilyen "rabszolga vaaaagy" arcokat. Te miben is vagy "nem rabszolga"?
Itt használod a gyakorit amit valszeg egy Google által működtetett keresővel használsz, és valszeg egy Microsoft fejlesztrtte operációs rendszer fut a gépeden amit megint csak egy óriásvállalat gyártott. És te mindet finanszírozod a netezéseddel.
Ugyanazon az elektromos hálózaton élsz mint én, ugyanúgy pénzt használsz mint én, és lehet hogy még több felesleges fogyasztási cikket használsz mint én.
Miben vagy rabszolga? Vagy miben vagy szabadabb mint én?
A vakcinás f*szságodhoz meg:
Igen, már hatszor meg is haltam meg szívburokgyulladásom lett, meg autista homoszexuális transzneművé változtam tőle! Sőt, azóta fogja az agyam az 5G mikrohullámokat és éjjel-nappal ValóVilág megy az álmaimban!
Kretén...
"Az nem érdekelte őket hogy a világ addig remekül megvolt az olajszármazékok nélkül is, meg a környezet sem látta kárát, ezt leszrták"
Aztarohadt... ennyire kicsavart, torzított történelemszemléletet ritkán látok.
Szerinted ezt úgy kellett "ráerőszakolni" az emberekre?
Szerinted nem örült annak 20. század elején a farmer hogy nem lovasszekérrel kell bajlódnia hanem van egy traktora ami esőben, hóban, fagyban bármikor elvontat háromszor annyi trrményt mint a 10 éves igáslova?
Szerinted nem örült a nép annak, hogy mobilisabbá vált?
Vagy te talán 1923-ban, pontosan 100 éve visszauasítottad volna a belsőégésű motor hajtotta járműveket és inkább lovasszekereztél meg gyalogoltál volna?
De visszamehetnénk akármelyik történelmi innovációhoz.
Szerinted a vasutat is valami gonosz bankár-illuminátus kör "szabadította rá" az európai népekre a 19. század elején?
Ahhoz is szén kell, ahhoz is eszméletlen mennyiségű erdőt ki kellett írtani és komplett hegyoldalakat krllett az acélhoz szükséges vasércért és szénért kitermelni.
Az embereknek mindig voltak igényeik, amiket az ipar valamilyen áron de kielégített.
Hisz mondhatnánk azt is hogy "azzal már nem törődtek, hogy vasút nélkül is megvolt az emberiség".
Megvolt... kevésbé kényelmesen de megvolt.
Fuuuh basszus.
Tudod mit. Olvasd csak a hülye bulvár cikkeidet és rettegj a világvégétől.
Addig se ide írsz...
"ahogy a földgáztól is, mert ezt akarták."
Bármikor kézenfogva kimehettek 8#as kommentelővel együtt egy vályogházas tanyára a Cserhátba, a hajdúságba vagy a somogyi dombságba.
Én voltam már nem egy nem két ilyen farmon önkénteskedni.
Ott nyugodtan élhettek földgázfüggés nélkül.
Miért nem teszitek?
Hol van a nagy rebellisség ilyenkor?
Vagy talán központi fűtéses kivilágított szobából wifit használva jó szidni a technológiát?
Hipokrita a négyzeten....
Na, hagyom is itt a helyi agytrösztöket egymásra találni.
Jó dugást az atombunkerben, azt hiszem ti ketten lelki társak lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!