Mi az amit a covid (és most már a háború is) tönkretett az életedben?
Lehet ez bármilyen negatív változás, mentális, financiális, egzisztenciális, életszemlélet, stb.
Kérlek kort és nemet, akár élethelyzetet is írjatok.
A maradék életkedvem is elvette, pedig eddig se volt sok.
40N
Elvette az életkedvemet, teljesen itthon ülős, bepunnyadós lettem. (Erre még rátesz, hogy eleve is itthon dolgozom már 25 éve). De legalább többször volt mehetnékem, most pedig semmi. Le is lassultam valahogy.
N/49
Évek óta arra az időszakra vártam, hogy végre szervezhessem az esküvőnket. 4 hónappal az esküvőnk előtt ütött be a covid, ahelyett, hogy életem egyik legboldogabb időszakát éltem volna meg minden nap sírtam.
Valószínűleg ennek az időszaknak a stressze miatt alakult ki nálam az endometriózis, ami a meddőségem oka.
Magyarul tönkre tette az életem, de nem olyan egyértelműen, mint egy panziós ám vagy söröző tulajdonosnak, hanem alattomosan, bizonyíthatatlanul, de véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!