Szoktál álmodni? Vannak esetleg visszatérő álmaid?
Szoktam álmodni, bár nem mindig, vagy nem mindig emlékszem rájuk.
Voltak/vannak visszatérő álmaim is. De azt sem kell feltétlenül úgy érteni, hogy mondjuk hetente álmodom ugyanazt. Csak szimplán van 1-2 álom, amit már többször álmodtam életem során, mondjuk úgy 5-6-szor összesen.
Ugyanazt amik nappal történnek.
Néha más kép rendelődik ugyan hozzá, de az egyben a napi ingerekből benyomásokból tevődik minden össze.
Unalmas napjaimon unalmasak az álmaim
Veszélyes napjaimon (pl meg akartak támadni), rémálmaim is lehetnek vagy ezek másnap harmadnap jönnek elő csak.
Amikor kulfoldon éltem, akkor meg álmomban is a kulfoldi nyelven beszélek kulfoldiekkel.
Ha kapcsolatra vágyom, álmomban épp összejövök valakivel meg ilyenek.
*egy az egyben a napi engem ért ingerek jelennek meg
Van tényleg olyan amikor munka utan vásárolok és az egész hetem ilyen munka vásárlás alvás munka vásárlás alvás.
Erre álmomban is plázázom meg vásárolok. Álomban kiegészul azzal hogy keresek valami jó felsőt azt elhagyom aztán azt keresem. Kicsit színesebb az egész
Szoktam álmodni, de sajnos egyre kevesebbszer emlékszem az egészre, vagy legalább a nagyjára, inkább csak pár mozzanatra, vagy egy pici jelenetre, a benne lévő emberekre viszont annál inkább.
Visszatérő álmaim nincsenek. Amit viszont érdekesnek találok; 3 ember nagyon gyakran főszereplői az álmaimnak: két gimis, fiú osztálytársam, illetve a volt edzőm. Ballagás óta, az egyik sráctól eltekintve, nem beszéltünk egy szót sem (vele is csak egyszer futottunk egymásba és beszélgettünk kicsit), nem is találkoztunk, nem is szoktam rájuk gondolni, mégis sokszor megjelennek. És nem tudom hová tenni. Az álmok, amiben a fiúk vannak mindig, kivétel nélkül, jó hangulatúak és könnyedek, de a volt edzőmmel már kicsit másabb a helyzet. Ott mindig felmerül valamilyen megoldandó probléma, pörgősebbek és nem mindig pozitívan értve ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!