Mi lesz így velem?
Figyelt kérdés
Mar jó ideje semmi sem érdekel. Itt a szabadságom és csak fekszem és semmit sem csinálok. Bármilyen hobbiba belekezdek az csak kudarccal végződik :/ Semmihez se értek. Hamar feladom. Sose nem lesz barátnőm, sose fognak a munkahelyemen megbecsülni. De nem is szeretek menni. Ha ott hagyom máshova biztos nem vesznek fel...mert semmihez se értek :/ Nincsenek barátaim.Nem járok el sehova. Van ennek az életnek így értelme? egy ürességet érzek belül, és nem hagy békén :(#Visszatérés a halálból #csodtomeg
2022. dec. 26. 10:31
1/8 anonim válasza:
Szintén zenész. Nem tudom én se. Jöhetnek a jó ötletek.
2/8 A kérdező kommentje:
ma 10:34 Sajnálom :/ Hátha kapunk valami jó válaszokat.
2022. dec. 26. 10:36
3/8 anonim válasza:
Pl. Ne azt nézd mit nem tudsz, mire nem vagy képes. Hanem azt, amire kepes vagy es azon a vonalon indulj el.
4/8 A kérdező kommentje:
ma 10:42 Sok minden érdekel, de hiába indulok azon a vonalon nekem nem megy!
2022. dec. 26. 10:44
5/8 anonim válasza:
Hat ha nem erolteted meg magad minden teren h jobb legyen akkor valszeg ez lesz vegig
6/8 anonim válasza:
Akkor a kitartásodon dolgozz előbb.
7/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne egy fontossági sorrendet felállítani a leírtakból, majd az első helyen szereplővel foglalkozni első körben. Szépen, lépésről lépésre és kitartóan, bár ezt könnyebb mondani, mint a valóságban végigvinni.
Biztosan van valami, amihez értesz, csak még nem találtad meg. Keresd kitartóan, és amint megtaláltad, kapsz belőle plusz lendületet, szívesen csinálod majd, aztán keress azzal kapcsolatos csoportokat, ahol emberekkel tudsz ismerkedni és a többi alakulni fog majd.
8/8 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam mar de nem ment :(
Mindig másra összpontosítottam egy idő után. Nem birok odafigyelni...és ha közben kudarc ér akkor pláne nem :(
2022. dec. 28. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!