Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy koptassak le egy agyhalot...

Hogy koptassak le egy agyhalott öreg asszonyt?

Figyelt kérdés

Sparba vagyok pénztáros és van egy zakkant szerintem demens vén asszony aki rámszállt.

Képes bejönni a kijáraton be állni a pénztár mellé a pofámba miközben blokolok és kiabálni,hogy Szia kicsikém! Szia szépségem de szép arcod van! Nagyon szép fiú vagy.

Akárhányszor nálam fizet fossa a baromságait pl ha 30 évvel fiatalabb lenne le csapja rám wtf

Rohadt idegesítő és vissza taszító mivel lehet le állítani az ilyen elme háborodotatt?

2023. jan. 17. 20:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8

Hát inkább ez mint szalag melet megpusztulni 3 műszakban vagy a hideg építkezésen szét fagyni. Egyébként átmenetileg csinálom egyetem előtt

2023. jan. 18. 04:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire öreg? Lehetne jót is kihozni a helyzetből, ha mondjuk össze jönnél vele és hozzá költöznel nem kellene albit fizetni.
2023. jan. 18. 18:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is élj a lehetőséggel.

Csak segíts neki amikor a végrendeletet írja meg. Ha szerencséd van, akkor pár év és meglesz a saját kégli.

2023. febr. 2. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!