Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi tesz vagy mi tenne igazán...

Mi tesz vagy mi tenne igazán boldoggá az életben?

Figyelt kérdés

2023. jan. 15. 22:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%

20, miért, mi a boldogság?

Én a boldogság keresését nem kötöm külső vagy belső kereséshez. Az elsődleges kérdés az, hogy létezik-e egyáltalán. És ha igen, mi az.

2023. jan. 16. 00:11
 22/29 A kérdező kommentje:
#21 a boldogságtalanság ellentéte a boldogság. :) Elég sok boldogtalan ember van, így feltételezhetően létezik boldogság is, mivel mindennek megvan az ellentét párja. De hogy pontosan kit mi tesz boldoggá, mikor éli meg ezt, vagy hogy egyáltalán kinek mit jelent a boldogság, ez már inkább egyéntől függő.
2023. jan. 16. 00:21
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszamehetnék az időben hogy mindent máshogy csináljak
2023. jan. 16. 01:15
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha végre az 50-es, 60-as vagy 70-es generáció is ugyanúgy használná a közösségi platformokat, mint a fiatalabbak!

Leginkább talán a kultura, közösség főkategória vallás alkategóriájába írnám be az élethelyzetemet "lelkiismereti okok" címszóval.

De oda sem kifejezetten istenhívők járnak és elég sok a felesleges, értelmezhetetlen, nem odavaló válasz. Na, mindegy. Most ez van.

2023. jan. 16. 06:03
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy végre ki tudjak szakadni a mókuskerékből, és egy nyugodt, kertészkedős életet tudjak élni. Sajnos ehhez rengeteg pénz hiányzik.
2023. jan. 16. 09:20
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja, egy időutazásnak én is örülnék, odáig mennék vissza, hogy végeztem az ovival...

Bizonyos szinten elégedett vagyok az általános életemmel, lehetne jobb a munkahelyem, de a mostani sem rossz, megfelelő autóm van, elegendő fizetésem egyenlőre, megfelelő életkörülményeim vannak, mondhatni egészséges is vagyok, esetleg a külsőmet tekintve jó lenne némi orrplasztika de nem a legszükségesebb...és nem kell nélkülöznöm...

De! A magánéletem nem változna semmit attól, ha 4x ennyit keresnék. Ugyanúgy egyedül élnék, ugyanúgy nem lenne párom/barátnőm, ugyanúgy egyedül, vagy 1 barátommal, vagy szülőmmel mennék nyaralni.

Olyan nőre meg nincs szükségem aki a pénzem miatt van velem.

2023. jan. 16. 09:38
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
2023. jan. 16. 11:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy ha nem adsz olyan választ, ami megfele az elképzeléseiknek akkor lepontoznak. Azt teljesen rendben van ha vissza mész az időben és másképp cseszed el az életed, de az, hogy ne légy boldog az aztán képtelenség, mert a mai világban olyan nem létezik (irónia).
2023. jan. 17. 00:31
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem az tenne boldoggá, ha boldog lennék.
2023. jan. 17. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!