20, miért, mi a boldogság?
Én a boldogság keresését nem kötöm külső vagy belső kereséshez. Az elsődleges kérdés az, hogy létezik-e egyáltalán. És ha igen, mi az.
Ha végre az 50-es, 60-as vagy 70-es generáció is ugyanúgy használná a közösségi platformokat, mint a fiatalabbak!
Leginkább talán a kultura, közösség főkategória vallás alkategóriájába írnám be az élethelyzetemet "lelkiismereti okok" címszóval.
De oda sem kifejezetten istenhívők járnak és elég sok a felesleges, értelmezhetetlen, nem odavaló válasz. Na, mindegy. Most ez van.
Ja, egy időutazásnak én is örülnék, odáig mennék vissza, hogy végeztem az ovival...
Bizonyos szinten elégedett vagyok az általános életemmel, lehetne jobb a munkahelyem, de a mostani sem rossz, megfelelő autóm van, elegendő fizetésem egyenlőre, megfelelő életkörülményeim vannak, mondhatni egészséges is vagyok, esetleg a külsőmet tekintve jó lenne némi orrplasztika de nem a legszükségesebb...és nem kell nélkülöznöm...
De! A magánéletem nem változna semmit attól, ha 4x ennyit keresnék. Ugyanúgy egyedül élnék, ugyanúgy nem lenne párom/barátnőm, ugyanúgy egyedül, vagy 1 barátommal, vagy szülőmmel mennék nyaralni.
Olyan nőre meg nincs szükségem aki a pénzem miatt van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!