Mi tesz titeket boldoggá az életben? Mit szerettek csinálni?
Figyelt kérdés
Én annyira tanácstalan vagyok,hogy mit kezdjek az életemmel,szabadidőmmel...olyan jó lenne még egyszer boldognak érezni magam...2021. jan. 19. 17:07
1/7 anonim válasza:
Engem leginkább az utazás tölt fel. Mivel az most kiesik, maradnak a könyvek.
2/7 anonim válasza:
Engem az idő múlása, mert jövőre kinyírom magam, és végre boldog leszek 😀 idén megveszem az urnát, elintézem a temetésemet, azt viszonlátás
3/7 anonim válasza:
Engem a barátokkal való italozás tesz boldoggá. Minden máshoz már nincs kedvem.
4/7 anonim válasza:
szeretteim, festés, jóga, edzés, barátok, jó idő, utazás, finom étel, orgazmus
5/7 anonim válasza:
Autót vezetni. Nem munkába járni, csak úgy.
6/7 anonim válasza:
Nehéz megfogalmazni. Mondjuk úgy, hogy a tartalmas időtöltés, élmények szerzése.
7/7 anonim válasza:
Én a motorozásban, motoros túrákban találtam meg az örömöm. Persze ehhez kellett az is, hogy imádom a motorokat. Ha van érdeklődésed iránta, érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!