Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok, ha...

Lányok mit szólnátok, ha bevezetnék a női piszoárt is?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 15. 19:46
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

2017-es holland kampány

Növekszik a kereslet a "vizelési egyenlőség" vagy a "bili paritás" iránt. Hollandiában 2017-ben szenzációt keltett egy alulról szerveződő vizelési egyenlőségi kampány, amikor a nők dacosan használták a piszoárokat a férfi vécékben. A tiltakozó mozgalom Zeikwijven ("a vadpisilő nők") néven jött létre

Tehát a holland városi hatóságok azt tervezik, hogy egyre inkább felajánlják az Urilift utcai piszoárok uniszex változatát, amelyek már elérhetők a holland városközpontokban, és férfiak és nők kényelmesen használhatják őket

2023. jan. 15. 20:08
 12/30 anonim ***** válasza:
60%

Az ötlet nagyon jó, talán még használnám is, de azért elsőre biztos nagyon fura lenne úgy pisilni, hogy látjuk egymást másokkal.

Mondjuk én elsőre valamiért azt hittem, hogy ezt is úgy kell használni, mint a férfi verziót, és arccal a fal felé kell nézni 😅 Na úgy tényleg fura lenne, ha mindenkinek kifelé virítana a pucér feneke 😂

2023. jan. 15. 20:09
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
Az ötlet jó, a kivitelezés ergya. Sokkal jobb lenne egy alacsonyabbra (térd alá) elhelyezett wc, amire rá is ülhet az ember, de fölé is guggolhat.
2023. jan. 15. 20:10
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Semmit, nem használnám
2023. jan. 15. 20:21
 15/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem használnám, nekem nem fér bele, hogy idegenek látják a nemi szervemet.
2023. jan. 15. 20:25
 16/30 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, ez igénytelen.

Elég öreg vagyok ahhoz, hogy én még voltam olyan helyen Bulgáriában, ahol normál vécé helyett csak a talpad helye volt jelölve ahová állnod kell, meg közötte egy lyuk a földben - persze csempézve vagy hasonló szaniterrel megoldva. Akkor az azért volt mert túl csórók voltak hozzá az emberek. Most ezt akarnád visszahozni?

Megjegyzem akkor sem voltak olyan igénytelenek, hogy ne legyen rendesen fülkében megoldva és mások előtt legyen kénytelen egy nő pisilni. Amit belinkeltél az meg ilyen. Igénytelen.

Amúgy elképzelted ahogy nadrágban megpróbálsz belepisilni? Mitől lenne ez jobb, mint egy vécécsésze?

2023. jan. 15. 21:06
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem vezessék, de én maradok a fülkénél.
2023. jan. 15. 21:17
 18/30 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy szoknom kéne a gondolatot, de ha megkímélne a kilóméteres soroktól és a több-tíz perces várakozástól, akkor miért is ne. Valószínűleg ebből a szempontból a bevezetés utáni időszakban lehetne a legtöbb időt spórolni vele, amíg sokan még nem szánják rá magukat a használatra :D

Vagy akár az is lehetne, hogy úgy számolják az intézmények, hogy több és nagyobb női wc-t helyeznek el, mint férfit, hiszen szerintem mindenki tudja, hogy a nők többen is vannak meg tovább is tart nekik. Ahol a helyhiány miatt meg nem megoldható, oda jöhetnek a női piszoárok.

2023. jan. 15. 21:18
 19/30 A kérdező kommentje:

16.

" Akkor az azért volt mert túl csórók voltak hozzá az emberek. Most ezt akarnád visszahozni?"

Te nagyon el vagy tájolva!

Ki irta hogy vissza akarom hozni értelmezd a kérdést !

" Amit belinkeltél az meg ilyen. Igénytelen"

Ez várható, a németek elinditották ha tetszik , ha nem!

Amúgy igy néz ki:

[link]

2023. jan. 15. 21:38
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

#3 pfej, én inkább látni akarom a szarfoltot, és akkor BIZTOSAN nem ülök bele, mint hogy valami qrva rászarjon a wcre, letörölje a nyomát egy sima, közönséges kis WC papírral, otthagyva rajta az összes baktériumot, én meg ráülök gyanútlanul.

Na mindég, nem a nyomortelepi pottyantósokba szoktam járni, szóval általában nincs is ilyen gondom.

Az ötletet hülyeségnek tartom...

2023. jan. 15. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!