Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a 2.hètvège a januàrból Ho...

Ez a 2.hètvège a januàrból Hogy telik? Mit terveztek a holnapi napra?

Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Volt benne munka, olvasás, beszélgetés, netezés, jövőtervezés: átlagos, de mivel felleltem egy ismerősöm által egy új lehetőséget, így ezen is agyalok, tehát változatos. Holnapra?

Segítés hozzátartozónak, a jövőhét betáblázása, utazás.

2023. jan. 14. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Holnap szeretnék egy új sorozatot elkezdeni, de még nem tudom, hogy pontosan mit. Azon kívül pihenni akarok és eltervezni a heti kajámat, hogy mit kellene ennem, meg vennem.
2023. jan. 14. 19:52
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ma már dolgoztam, aztán 5 után lementem lazázni a közeli kricsmibe.

Meglepődötten tapasztaltam, hogy az ottani csinicsajszi van végre szolgálatban, szóval megpróbáltam spanolni vele kicsit.

2023. jan. 14. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Túráztam ma,majd meghaltam. Holnap pihenek és zabálok!
2023. jan. 14. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vásárlás volt az elmúlt 2 hétben, lakás felújításban vagyunk, ma is vásároltunk.

Holnap pedig 30 éves leszek 🤦‍♀️😅 úgyhogy lesz egy kis ünneplés

2023. jan. 14. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fejfájósan telt a nap, de közben sikerült olvasnom, végre egész sokat, meg mellette sorozatot is tudtam nézni.

Holnap viszont már készülnöm kell a jövő hétre; egy projektet kell átnéznem, illetve tanulnom egy sort, mert a következő szemeszter elejéig nagyon szeretném meghajtani a második idegen nyelvet is.

2023. jan. 14. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Unalmasan, legalább lenne valami kis téli hangulat.
2023. jan. 15. 07:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!