Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hová lehet menni? Milyen...

Hová lehet menni? Milyen programokat javasoltok?

Figyelt kérdés

Milyen helyekre lehet menni az országon belül, ahol új élményeket lehet szerezni? Milyen programok léteznek egyáltalán, ahol egyedül is el lehet lenni, de azért emberek között vagyok?

Huszas éveim közepén járó, otthonulős, némileg magányos férfi vagyok, aki szeretne kitörni a burokból, ingereket szerezni, mivel az eddigi életem viszonylag ingerszegény volt. Ehhez az is hozzájárult, hogy egy kis településen lakom, ahol nincs semmi, viszont az idő és a pénz már nem akadály ahhoz, hogy elmenjek helyekre.

Mindenféle ötletet szívesen fogadok, olyanokat is, amik másoknak akár teljesen hétköznapiak, természetesek.

2023. jan. 14. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Követem*
2023. jan. 14. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Étterem

Színház

Mozi

Csodák Palotája

Múzeum

Kirándulás

Cukrászda

Bevásárlóközpont

Mindegyik helyen voltam már sokszor egyedül is.

2023. jan. 14. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a túrázás ugrott be, ha egyedül nem szeretnél, vannak túracsoportok is facebookon, ahol társasággal mehettek felfedezni új helyeket. Ha elszánt vagy, elkezdheted a Kéktúrát is, annak annyi gyönyörű állomása van, az egész országot bejárod.

Ezen kívül barlangtúra, nyáron evezés, korcsolyázni sem ciki egyedül, Balaton, Fertő-tó kör biciklivel..

Különböző városok, várak, emlékművek bejárása.

Van egy műsor, Magyarország madártávlatból, elég színvonalas, onnan sok ötletet meríthetsz. Biztos lesz benne sok olyan "ezt meg kell néznem, felfedeznem" hely.:)

2023. jan. 14. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés miatt kerestem egy kirándulós bakancslistát, és ezt találtam:

[link]

A legtöbb felsorolt helyen voltam, szóval tényleg remek összeállításnak mondanám, tapasztalatból szólva. Még a geocaching -et/geoláda-keresést tudnám ajánlani, ha érdekel az ilyesmi.

2023. jan. 14. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Egyedül azért a legtöbb dolog unalmas lesz.
2023. jan. 15. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!