Jól látom hogy az emberek egyre rosszindulatúbbak?
Nyugatabbra ez kicsit másabb, ott inkább az ellenkezőjét lehet érzékelni ennek.
Pl:Ausztria,Csehország,Németország,Olaszországban sokkal jobb a helyzet, pedig Olaszban nem mindenkinek könnyű a megélhetés és még sem ilyenek.
Igaz nyugaton is vannak azért ilyen emberek,de csak nagyon minimalisan.
A magyar a legrosszabb társadalom e tekintetben. Okoat mindenki talál rá: H*e a másik, nekem rossz, akkor a másiknak is legyen rossz, alapbóól gonosz vagyok, stb.
De a kiinduló okot senki sem tudaj. hogy mire jó ez a társadalomnak...
Igen azok rettenetesen.
Ráadásul túl sokat foglalkoznak másokkal, míg magukkal szinte alig.
Amúgy ezt nagy mértékben befolyásolja, hogy mennyire boldogok az emberek mennyire kiegyensúlyozott az életük.
IGEN!!!! :DD
-Viccből írtam így, - de a keserű igazság tényleg az, hogy igen.
Sajnos érthető a rosszindulat, nem csoda, hogy mindennapos, de még így sem helyénvaló dolog. Az utóbbi években egyik rossz után jött a másik, amiből nemcsak kilábalni nem sikerült, nem volt idő, hanem jóformán levegőt venni sem.
Az emberek frusztráltak, kilátástalanok, motiválatlanok, szeretethiányban szenvednek, csökkent az empátia, és jóval hamarabb szabadulnak el az indulatok, mint régebben. Erre még ráépül a gyűlölet propaganda, ebből a receptből pedig elkészült a mostani helyzet.
Nem vagyok ilyen téren optimista; szóval szerintem ez a helyzet tovább fog romlani a következő időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!