Hogy lehet sértődés mentesen leépíteni?
Figyelt kérdés
kisvárosi környezetben a környékbeli itallerakatban van egy ötvenes eladó Úr aki néhány utcával arrébb lakik és folyton próbálna beszélgetni, személyeskedni. szüleim korosztály. leginkább az zavar hogy rá van kattanva mióta megtudta hogy nincs munkám és folyton kérdezgeti. meg amúgy is a miújságot, miközben semmi sem történik velem/ nem beszélgetni megyek boltba. nem si vagyunk közeliek, csak felismer. oké, nem jó példa, látja hogy "fiatalként" hordom el a kannást, miközben nincs munkám. de unom hogy állandóan ez a téma. hogy viselkedjek vele hogy ne sértődjön be? gondoltam olyanokra hogy elpoénkodom hogy igen, a titkosszolgálatnál dolgozom és nem beszélhetek róla, vagy egyszerűen adok egy tök más választ, pl. időjárásra vonatkozóan, csak nem biztos hogy leesne neki. nyilván rosszba sem akarok kerülni2023. jan. 12. 20:53
1/7 anonim válasza:
Járj másik itallerakatba! Legalább sétálsz és ennyi hasznod lesz a kannásból!
2/7 anonim válasza:
Hát, az itallerakatok már csak ilyenek! Lehet a bácsiban is néhány maligán. Eleve honnan tudta meg, hogy nem dolgozol?
3/7 A kérdező kommentje:
voltam olyan kommunikatív hogy váltottam vele pár mondatot míg nem tudtam milyen. nem rosszindulatú, csak olyan mintha egy faluba csöppentem volna ahol mindenki tudni akar a másikról mindent
2023. jan. 12. 21:02
4/7 anonim válasza:
Kedves akar lenni, mert látja, hogy törzsvendég vagy.:) Mondd neki - hogy leszálljon a témáról - hogy már dolgozol, csak home office-ban.
Nem tudom mit mondtál neki, hogy mi a végzettséged, de mondjuk legyél diszpécser és nyugi lesz. Még indokolja is, hogy csak kikapod a kezéből a cefrét és rohansz.
5/7 A kérdező kommentje:
igen, ez több éves történet. pedig sosem voltam beszédes higgyétek el! olyat nem szívesen hazudnék ami hihető is :D
2023. jan. 12. 21:15
6/7 anonim válasza:
Ezt a bunkot, komolyan megkérdezi, hogy mi újság, hát ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!