Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mondja már meg nekem valaki...

Mondja már meg nekem valaki miért csinálja?

Figyelt kérdés
Miért utánoz folyton mindenbe? Kíváncsi vagyok hogy miért csinálja ezt. Akármit csinálok állandóan leutánozza. De tényleg leutánozza. Mindent amit letud az illető utánozni azt leutánozza. Picit idegesítő. Nem kérek semmilyen negatív kommentet ami rám irányul, mert az nem érdekel. A kérdés magáért beszél, miért, mi annak az oka hogy emberek elkezdik a másikat utánozni? Mi ennek az oka? Mit akar az illető elérni ezzel?

2023. jan. 12. 08:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
43%
Én is rühellem nagyon. Féltekenység irigység a háttere, jobbak akarnak lenni
2023. jan. 12. 08:23
 2/25 anonim ***** válasza:
Ő mit mondott, miért?
2023. jan. 12. 08:25
 3/25 A kérdező kommentje:
De ettől nem lesznek jobbak. Ezt miért nem bírják felfogni? Nem vagyunk egyformák. Ami nekem jó, az a másiknak taszitó azért nem érdemes utánzásokba kezdeni.
2023. jan. 12. 08:26
 4/25 anonim ***** válasza:
46%
Ugyanez van velem is. Ha pl kerti bútort veszünk, másnap ő is. DE tényleg mindenben utánoz. Ruha, cipő, bútor, stb. Most vettem egy ellipszistrénert, naná hogy már rendelt egyet. Zavaró nagyon.
2023. jan. 12. 08:40
 5/25 anonim ***** válasza:
28%
Te a #4-es válaszolóval valamiért képtelen vagy odaállni elé, és a szemébe kérdezni, hogy ezt a gáz viselkedést ugyan miért alkalmazza. EZ itt a probléma, hogy feljöttök a netre rinyálni szájkinyitás helyett.
2023. jan. 12. 08:52
 6/25 anonim ***** válasza:

Mert nincs saját személyisége, és te vagy a példaképe. Most te vagy ő.

Nyilván beteg.

2023. jan. 12. 08:52
 7/25 anonim ***** válasza:
48%

Mert tetszik neki a stílusod, olyan akar lenni, mint te. Esetleg felnéz rád. A másik véglet, hogy irigy, azért csinál mindent, amit te, hogy ne érezze elmaradva magát.

Nem olyan bonyolult ez, de te sem vagy egy agysebész.

2023. jan. 12. 08:53
 8/25 anonim ***** válasza:
59%
Én sosem értettem, ezzel mi a baj. Nekem is van olyan, hogy megtetszik amit a másik csinál, akkor én is azt csinálom mert eszembe juttatja. Most pl. a szomszéd csinált muffint, én is csináltam egyet és cseréltünk. Most akkor beteg vagyok? Vagy a kolléganőmnek nagyon megtetszett a műszempillája, szép igényes helyet talált ahol felrakták. Lehet nyáron megcsináltatom, mert így ebben a formában tetszik nagyon. Beteg vagyok? Egyszerűen azért utánoz mert tetszik neki amit/ahogy csinálod. Örülj neki inkább, valamit akkor jól /tetszetősen csinálsz.
2023. jan. 12. 08:58
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
8 ha mindenedet leutánoznák mit szólnál. Nekem olyan jutott aki a tanfolyamomra is beiratkozott, a munkában is utánzott, odajött dolgozni ahova én, mindent utánam csinált. Kva ijesztő volt.
2023. jan. 12. 09:05
 10/25 anonim ***** válasza:
36%
Szinte mindenki utálja ha majmolják de azért engem lepontoztak
2023. jan. 12. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!