Én nem vagyok rasszista, de...
Én nem vagyok homofób, de...
Mégis mi oka lenne bárkinek is lenézni a gyermektelen embereket?
Nem kötelező családot alapítani. Ez mindenkinek a saját döntése.
Mi más oka lehetne valakinek nem kedvelni valakit csak,mert nincs gyereke?
Nem nézem le és nem is értem teljesen annak a lelki világát, aki lenézi őket, főleg nem azét, aki ezt olyan formában teszi, hogy árad belőle a gyűlölet. Mármint, van gyereked, szereted-imádod, boldog vagy a családoddal, más meg a saját döntésével arról, hogy nem akar gyereket. Mi visz rá téged, hogy az életére törj?
Volt pár dolog, ami miatt nagyon boldog voltam életem során, például mikor megszereztem a végzettségem vagy mikor örökbefogadtam egy kutyát vagy mikor eljegyeztek. Meg sem fordult a fejemben abba energiát fektetni, hogy felkutassam és szidjam azokat, akik nem szeretnének velem ellentétben házasodni, kutyát vagy diplomát. Hát kit érdekel? Nyilván szívből ajánlanám mindet, mert engem nagyon boldoggá tett és szeretném, ha ezt más is átélné, de hogy ebből hogyan lehetne gyűlölet azzal szemben, aki enélkül is elégedett és egy rossz szava nem volt hozzám miatta, azt nem tudom. Ez nekem egyszerűen szürreális. És valószínűleg a gyerekkel is így leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!