Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nincs kedvem dolgozni, mit...

Nincs kedvem dolgozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igazából tanulóként boltban vagyok gyakorlaton és ott dolgozom a suli mellett, de semmi kedvem menni dolgozni mert mindig ugyanaz a monoton munka van, illetve mindig stresszelek hogy az oktatóval leszünk-e vagy sem ő nagyon hangulatember és túl komolyan veszi a munkát de mostanság nem vagyunk vele sokat. Így mindig egyedül az osztálytársammal vagyunk és szépen megcsináljuk együtt a munkát, de mindig idegesen megyek be ez miatt.

2023. jan. 10. 16:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg olyan dolgot csinálni ami téged ki tud kapcsolni, majd fel is tud tölteni.
2023. jan. 10. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Azon stresszelsz bent lesz-e az oktató vagy sem? Teljesen feleslegesen stresszelsz olyanon, amit egyáltalán nem tudsz befolyásolni, saját magadnak ártasz csak ezzel és generálod a problémát.

Vagy ott lesz vagy nem, te csinálod a dolgod. Ha ott van és komolyan veszi a munkát - hát igen általában a legtöbb munkahelyen is a főnök komolyan veszi. Ha megcsinálod a dolgod megbuktatni nem fog. Most ez a feladatod, ahogy korábban is írták, iskolai gyakorlatot túl kell élni, nem a kedvenc általában, és reménykedj, hogy jobb helyet tudsz majd találni suli után.

Elhiszem, hogy kellemetlen egy monoton munka, de legalább kiszámítható, könnyen tudod teljesíteni és jó jegyed lesz belőle - ez a lényeg nem? Ha mindig változna és kiszolgáltott lennél és bizonytalanság lenne, na az stresszes.

2023. jan. 10. 20:23
 13/13 anonim válasza:
58%
Nem igaz hogy senki nem szereti a munkáját. Én gyárban dolgozom és nagyon is szerettem a munkámat míg egy üzemvezető el nem rontott mindent, nincs azóta motivációm, se kedvem, főleg amikor ő van. Negatív érzéseket táplál csak bennem. Sok esetben nem a munkával van a baj, hanem a vezetőséggel! Nagyon sok helyen szerettem a munkát csak fo.s volt a vezetés, alkalmatlan, idegbeteg, agyhalottak, ők cse.szik el a kedvet, morált, mert az ott dolgozókon vezetik le frusztráltságukat és mérgezik a körülöttük lévőket. Ennyi. Lehet te is szeretnél dolgozni, ha nem egy stresszelős, idegbeteg volna ali irányít titeket, főleg ha még baxogat is, borzalmas idegesítő ám.
2023. jan. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!